Classic Albums met Luxman en Harbeth

7 oktober – ‘Classic Albums’ met Harbeth en Luxman

Garmt van der Zel Shows

Classic Albums met Harbeth en Luxman

Harbeth SHL5+ Anniversary Edition met Luxman elektronica

‘Classic Albums’ met Harbeth en Luxman – Op zaterdag 7 oktober vanaf 14:00 uur organiseren wij een heel bijzonder muziekevenement met dito audio-componenten.

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Classic Albums[/custom_headline]Tijdens deze middag draaien wij uitsluitend muziek vanaf vinyl en uitsluitend ‘klassiekers’. Neem gerust je eigen klassiekers mee en we draaien die dan ook met plezier! Dit zal ongetwijfeld veel stof geven om daarna even lekker na te kletsen met een drankje/hapje!

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Systeem[/custom_headline]Deze dag draaien wij met een volledige set van Luxman en luidsprekers van Harbeth. Luxman heeft een enorme traditie van meer dan 70 jaar inmiddels en Harbeth viert dit jaar zijn 40-jarige bestaan! Met recht zijn een aantal producten van deze fabrikanten inmiddels echte ‘klassiekers’ geworden.

Om het feestelijke te benadrukken, zullen wij als luidsprekers de majestueuze Harbeth M40.2 40th Anniversary Edition gebruiken.

Hier de details van de set:

  • Luxman C-900u / M-900u voor-/eindversterkercombinatie
  • Luxman EQ-500 phonotrap
  • Luxman PD-171A draaitafel
  • Harbeth M40.2 40th Anniversary luidsprekers
  • Kabels van Cardas en Luxman
[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Showdetails[/custom_headline]

Aanvang: 14:00 uur
Adres: 1e Oosterstraat 2, Hilversum
Inschrijven: niet noodzakelijk! Kom gerust binnenwandelen!