30 september – Let’s go electronic!

Garmt van der Zel Shows

Let’s go electronic!‘ – Uitsluitend elektronische muziek tijdens deze show op zaterdag 30 september vanaf 14:00 uur in onze vestiging in Hilversum! Uiteraard beginnend bij het allereerste begin tot de laatste ontwikkelingen!

Electro-a-gogo!

Bij Beter Beeld & Geluid houden we wel van een portie elektronische muziek. En er wordt niet gediscrimineerd! Zo is ons de Britse elektronica van Autechre en Aphex Twin even dierbaar als de Duitse helden van Kraftwerk of Tangerine Dream en wat te denken van de Franse Jean Michel Jarre of Amerikaanse synthesizerklanken van Kaitlyn Aurelia Smith?

Kom het samen met ons beleven!

Systeem

Om zeker te zijn dat het geluidssysteem zelf niet ‘in de weg zit’, zullen we zorgen voor passende ‘elektronica’ en luidsprekers: Linn Klimax componenten zullen luidsprekers aansturen van Wilson Benesch. Maximale snelheid, punch en openheid gegarandeerd!

Details

Aanvang: 14:00 uur
Adres: 1e Oosterstraat 2, Hilversum
Inschrijven: niet noodzakelijk! Kom gerust binnenwandelen!