23 september - Linn Lounge Vinyl Edition met Radiohead

23 september – Linn Lounge Vinyl Edition met Radiohead

Garmt van der Zel Shows

23 september - Linn Lounge Vinyl Edition met Radiohead23 september – Linn Lounge Vinyl Edition met Radiohead – Op zaterdag 23 september vanaf 13:00 uur presenteren wij in onze vestiging in Zevenbergen een heel gaaf event! Wij gaan hier het verhaal vertellen over – en de muziek laten horen van – Radiohead!

Linn Lounge Vinyl Edition met Radiohead

De muziek van Radiohead heeft een bijzondere plek in ons hart… Om deze reden hebben wij van Radiohead (en Thom York solo alsmede zijn band Atoms For Peace) alle reguliere albums op vinyl! Omdat de muziek van deze band ook daadwerkelijk het beste klinkt vanaf dit medium, zullen wij alle muziek-fragmenten uitsluitend spelen vanaf het zwarte goud.

Systeem

Zoals gezegd draaien wij de muziek uitsluitend vanaf vinyl op een full blown Linn Sondek LP12 op Linn Akubarik Exakt luidsprekers.

Programma


13:00 – Ontvangst
13:30 – Aanvang
15:00 – Hapjes / drankjes
17:00 – Afsluiting

Inschrijven


Je kunt je voor dit event inschrijven via deze link.