Linn Lounge Presents Prince

16 september – Linn Lounge Presents Prince

Garmt van der Zel Shows

16 september – Linn Lounge Presents Prince – In Hilversum houden wij op 16 september weer een Linn Lounge met een bijzondere artiest in het middelpunt.

Linn Lounge Presents Prince

Op deze dag vertellen wij namelijk het verhaal van een absolute muzieklegende: Prince… Het helpt dat wij zelf grote fans zijn van dit muzikale genie, dus dit wordt een feestje! Wij vertellen je alles over het leven en werk van Prince Roger Nelson op een Linn topsysteem.

Systeem

Wij zullen de muziek afspelen op een Linn Akubarik Exakt systeem. Met Exakt wordt het digitale pad vanaf het oorspronkelijke audio-bestand zo ver mogelijk doorgezet tot in de luidsprekers. Pas na het verdelen van het digitale signaal in de verschillende frequentiegebieden, wordt deze omgezet naar analoog en via een signaalweg van een paar centimeter versterkt en doorgegeven aan de verschillende luidsprekereenheden. Directer en storingsvrijer kan niet! En dat hoor je! Linn Space Optimisation doet vervolgens de rest.

Programma

14:00 – Ontvangst
14:30 – Aanvang
15:30 – Hapjes / drankjes
17:00 – Afsluiting

Inschrijven

Je kunt je voor dit event inschrijven via de volgende link: Linn Lounge presents… Michael Jackson. Graag tot dan!