Let's Rock!

2 september – ‘Let’s Rock!’ met JBL en Mark Levinson

Garmt van der Zel Shows

Let's Rock!Op Zaterdag 2 september vanaf 14:00 uur organiseren we iets heel gaafs in Hilversum: een muziekshow met als thema ‘Let’s Rock!’.

Let’s Rock!

Dit wordt leuk! Je kunt gerust je haar laten groeien en je meest groezelige t-shirt aantrekken en je versleten spijkerbroek. In deze politiek incorrecte show draaien wij de rock muziek die wij en jij leuk vinden. Uiteraard op een systeem dat hier uitermate goed voor geschikt is. Namelijk de JBL 4312SE control monitors en de Mark Levinson No.585. Een ‘match made in heaven’ voor een goede portie herrie! Yeah!

JBL 4312SE

JBL speakers in 'Plexus'

JBL speakers in ‘Plexus’ in Delft (bij het raam)

Als student aan de TU Delft/TH Rijswijk kwam ik heel vaak langs bij ‘Plexus’, een platenzaak in Delft aan de Voldersgracht. In deze zaak speelde altijd wel muziek en niet zelden hoorde ik daar platen die direct mijn aandacht grepen en die ik ter plekke kocht.

Het meeslepende aan de muziek werd versterkt door de luidsprekers die daar sinds jaar en dag hangen: grote JBL ‘control monitors’. Met hun levendige, dynamische en ‘lekkere’ klank laten ze muziek echt tot leven komen.

JBL 4312SEIk ben de muziekervaring in de muziekzaak van Martin Kollaart nooit echt vergeten… Onlangs kwam die ervaring echter volledig terug toen we de JBL 4312SE in de zaak op proef kregen. Wat een geweldige luidsprekers! Eigenlijk ook wel stappen beter dan de ‘oude’ modellen, maar met hetzelfde ‘pakkende’ karakter. Hier moesten wij een show mee gaan houden!

De JBL 4312SE is een 3-weg luidspreker, ontwikkeld om het 70 (!)-jarig bestaan van JBL te vieren. Het is een direct afstammeling van de legendarische 4310/4311 modellen, met diens iconische 12 inch woofers, de standaard voor opnamemonitoren in de jaren 70. De 4312SE levert een strakke, krachtige bas, een organisch en levendig middengebied en realistische en dynamische hoge tonen, zelfs op de hoogste luisterniveaus!

Mark Levinson No.585

Het merk Mark Levinson blijft een soort magische klank hebben onder hifi-liefhebbers. Bijna alle modellen die het merk ooit uitbracht, zijn nu legendarisch. Zo ook de No.383 geïntegreerde versterker, die sinds enige tijd is opgevolgd door de No.585. Compleet met DAC is dit een stevige verbetering op zijn toch al niet misselijke voorganger en met zijn controle en power een perfecte partner voor de JBL 4312SE. Tezamen vormen deze een set die je ‘voelt’! Met een aanstekelijke muzikaliteit met ‘ruige’ muziek waar je blij van wordt!

Wanneer en waar?

Je bent welkom om bij Beter Beeld & Geluid in Hilversum binnen te komen lopen op 2 september na 13:00 uur. Uiteraard gaan we niet in een rijtje zitten met z’n allen en is het dus leuk als je gewoon met al je vrienden komt. Voor drank en eten is gezorgd! Tot dan!