Music Streaming Made Easy

26 augustus – Music Streaming Made Easy in Zevenbergen

Garmt van der Zel Shows

Music Streaming Made Easy26 augustus – Music Streaming Made Easy in Zevenbergen – Op zaterdag 26 augustus vanaf 13:00 uur organiseren wij in Zevenbergen een event over streaming.

Er is nog steeds veel vraag naar informatie over streaming. Wij willen graag aan die vraag gehoor geven met dit ‘Music Streaming Made Easy‘ event. Wij laten zien hoe makkelijk het is om met een Linn DSM zowel muziek als beeld te schakelen/streamen.

Het belang van de bron…

Meer dan veertig jaar geleden ontdekte Ivor Tiefenbrun, de oprichter van Linn, dat het belangrijkste component in een muzieksysteem de bron was. Informatie die daar verloren gaat, kan later niet meer worden teruggehaald, hoe goed de versterkers of speakers ook zijn.

Sinds die tijd zijn de bronnen van Linn – inclusief de Sondek LP12 draaitafel en Sondek CD12 CD-speler – universeel erkend als de beste in hun klasse. Dus als het om streaming gaat, waarom zou dit dan niet net zo goed opgaan..?

Linn Klimax DSM

Music Streaming Made Easy

Wij laten u de mogelijkheden zien van de Linn DS(M) spelers in combinatie met Qobuz en TIDAL en hoe u gemakkelijk audio en video schakelt. Uiteraard zullen wij alle mogelijke vragen kunnen beantwoorden en gaan wij uiteraard in op alle basisaspecten van ‘streaming’.

Het systeem

Wij zullen presenteren met een Linn systeem op basis van de Linn Akubarik Exakt: een werkelijk topsysteem dat een goede indruk geeft waar Linn toe in staat is!

Programma

13:00 – Ontvangst
13:30 – Aanvang
16:00 – Hapjes / drankjes
17:00 – Afsluiting

Inschrijven


Je kunt je voor dit event inschrijven via de volgende link: Music Streaming Made Easy