Meridian Reference 800/MQA show

22 juli – Meridian Reference 800/MQA show

Garmt van der Zel Shows

Meridian Reference 800/MQA showOp zaterdag 22 juli vanaf 13:00 uur organiseren wij een Meridian Reference 800/MQA show met de sublieme nieuwe top-eindversterker van het merk: de Reference 857. Het is de meest krachtige eindversterker die het merk ooit heeft gebouwd: 500 W stereo en 1,5 kW gebrugd! De 857 klinkt door zijn hoge vermogen, grote bandbreedte en minimale globale terugkoppeling waanzinnig goed. Om onszelf te quoten:

“Stabiel, snel, open en detailrijk zonder enige scherpte, ook niet op hoge niveaus… Rotsvaste controle over de luidsprekers zonder in te boeten op levendigheid… Een dieptebeeld om in te verdrinken zonder enige vaagheid… En tot slot die enorm ‘kloppende’ organische tonale balans die zo kenmerkend is voor Meridian.”

MQA

Wij gaan ook opnames demonstreren in het nieuwe en zeer veelbesproken MQA geluidsformaat. Deze nieuwe standaard is ontwikkeld door onder andere Bob Stuart – de ontwikkelaar van Meridian – en belooft een nog beter geluid dan bestaande hoge resolutie bestanden. Kom luisteren en oordeel zelf!

Meer weten over MQA? Lees erover op onze MQA pagina.

Waarmee gaan wij demonstreren?

Wij gaan de Reference 857 demonstreren in combinatie met de 818V3 Reference Audio Core op Giya G2 luidsprekers van Vivid Audio. Zo zijn we er zeker van dat alle dynamische eigenschappen van de versterker zo goed mogelijk tot hun recht komen.

Verder gaan wij de 218 demonsteren op Meridian DSP5200 SE luidsprekers.

Waar en wanneer?

U bent welkom om binnen te komen wandelen in onze vestiging in Hilversum op 22 juli vanaf 13:00 uur ’s middags.

Beter Beeld & Geluid Hilversum
1e Oosterstraat 2
1211 LB Hilversum