End of summer shows

End of summer shows

Garmt van der Zel Shows

End of summer shows

End of summer shows – Wij hebben zin in muziek! Daarom bieden wij je naar het einde van de zomer toe een flink aantal mogelijkheden aan om samen met ons die honger naar muziek te stillen. Zie hieronder een beknopt overzicht met alle shows:

Zaterdag 19 augustus vanaf 14:00 uur – Hilversum

Op deze zaterdag houden wij na vele aanvragen weer eens een ‘Linn Lounge‘ en dit keer met muziek van Michael Jackson. Wij zullen een set gebruiken bestaande uit Linn Klimax electronica en Vivid luidsprekers.

Zaterdag 26 augustus vanaf 13:00 uur – Zevenbergen

Er is nog steeds veel vraag naar informatie over streaming. Wij willen graag aan die vraag gehoor geven met een ‘Sweet Streams‘ event in Zevenbergen. Wij laten zien hoe makkelijk het is om met Linn DS zowel muziek als beeld te streamen.

Zaterdag 2 september vanaf 14:00 uur – Hilversum

Dit wordt leuk! Je kunt gerust je haar laten groeien en je meest groezelige t-shirt aantrekken en je versleten spijkerbroek, want het thema is ‘Let’s Rock!‘. In deze politiek incorrecte show, draaien wij de rock muziek die wij en jij leuk vinden op een systeem dat hier uitermate goed voor geschikt is. Namelijk de JBL 4312SE control monitors op de Mark Levinson No.585, een ‘match made in heaven’ voor een goede portie herrie! Yeah!

Zaterdag 16 september vanaf 14:00 uur – Hilversum

Op deze dag vertellen wij met een ‘Linn Lounge‘ het verhaal van een legende: Prince… Het helpt dat wij grote fans zijn van dit muzikale genie, dus dit wordt een feestje! Wij vertellen je alles over het leven en werk van Prince Roger Nelson op een topsysteem bestaande uit in ieder geval Linn electronica.

Zaterdag 23 september vanaf 13:00 uur – Zevenbergen

Dit belooft ook een geweldige show-dag te worden! Wij houden in Zevenbergen een ‘Linn Lounge Vinyl Edition‘ met Radiohead in de hoofdrol. Uiteraard draaien wij de muziek uitsluitend vanaf vinyl op een full blown Linn Sondek LP12 en Linn Akubarik Exakt luidsprekers.

Zaterdag 30 september vanaf 14:00 uur – Hilversum

Let’s get electronic!‘ Uitsluitend electronische muziek tijdens deze show! Uiteraard beginnend bij het allereerste begin tot de laatste ontwikkelingen! Om zeker te zijn dat het systeem niet ‘in de weg zit’, zullen we zorgen voor passende ‘electronica’ en luidsprekers. Gegarandeerd!

Zaterdag 7 oktober vanaf 14:00 uur – Hilversum

Een ‘Classic Albums‘ middag! Wij draaien uitsluitend muziek vanaf vinyl en uitsluitend ‘klassiekers’. Neem gerust je eigen klassiekers mee en we draaien die dan ook met plezier! Wat een stof om daarna even lekker na te kletsen met een drankje/hapje! Deze dag draaien wij met een set van Luxman (ook draaitafel van Luxman) en luidsprekers van Harbeth. Dit om het klassieke nog eens extra te benadrukken!

 

Wij zullen t.z.t. van iedere show meer details geven. Voor nu een hele fijne vakantie gewenst, wij blijven de gehele zomer open!