Lowbeats test Linn Krystal

Lowbeats test Linn Krystal – MC-aftaster op referentieniveau

Garmt van der Zel Linn Sondek LP12 nieuws, Nieuws

Lowbeats test Linn KrystalLowbeats test Linn Krystal – MC-aftaster op referentieniveau – Het Linn Krystal MC element – opvolger van de Linn Klyde die heel lang in productie is geweest – is misschien wel het best bewaarde geheim in MC elementen-land… Wat ons betreft verslaat de Krystal met gemak de Akiva en komt hij eng dicht bij de prestaties van de Kandid. Die laatste heeft wel NOG meer precisie, maar dit maakt de Krystal voor 100% goed met een enorme speelvreugde en muzikaliteit. Zeer bijzonder!

Lowbeats test Linn Krystal

Bernhard Rietschel van het Duitse online blad Lowbeats test Linn Krystal en is net zo enthousiast als wij. Na een mooi verhaal over de achtergrond en ontwikkeling van de Linn Krystal, zegt hij onder andere over de klank:

“Omdat [de Linn Krystal] een klank, aftastzekerheid en zuiverheid biedt, die tot kort geleden voor deze prijs en ook niet het dubbele of driedubbele daarvan mogelijk gewezen was.

De vervormingsvrijheid van de Linn Krystal hoeft niet uitgebreid gemeten te worden. Zij is overduidelijk voor iedere muziekvriend met wat luisterervaring. Want slechts met extreem weinig vervorming laten zich opulente klankdetails en een zijig-prettige klank zonder probleem samenbrengen.”

Lees via deze link de complete test.