24 juni – Linn Sondek LP12 voedingsleer show (VOL)

Garmt van der Zel Linn Sondek LP12 nieuws, Shows

LP12 voedingsleer showLP12 voedingsleer show – Dat een goede voeding belangrijk is voor alles wat leeft, weten we wel… Gezond eten zorgt ervoor dat mens, dier en plant goed presteren en zich fit voelen.

Zo is het ook bij de Linn Sondek LP12: weliswaar geen levend wezen, maar met een betere voeding presteert ‘ie gewoon veel beter en dat is weer goed voor de bezitter die zich nog meer met z’n favoriete muziek kan voeden. En zo is de cirkel rond!

LP12 voedingsleer show

Op 24 juni vanaf 13:00 uur houden wij in onze vestiging in Zevenbergen weer een ouderwets leerzame en gezellige Linn Sondek LP12 show waarin wij dieper ingaan op alle mogelijke voedingen voor de LP12 en onze ‘Editions’. In het voorbijgaan hoor je zo vele verschillende uitvoeringen van de LP12, wat een uniek inzicht geeft in deze tijdloze klassieker. Geschikt voor zowel LP12 beginners als gevorderden!

HELAAS IS DEZE SHOW VOLLEDIG VOLGEBOEKT. WIJ HOUDEN NOG EEN TWEEDE SHOW. HIEROVER LATER MEER INFORMATIE!

Wat gaan we doen?


Linn Majik LP12

Majik LP12 voeding

Majik LP12 voeding

We beginnen met de instap: de Majik LP12 met Majik voeding. Hoewel een Majik LP12 al zeer muzikaal speelt, is de relatieve eenvoud van de Majik voeding een rem op de prestaties van de totale draaitafel. Waar in eerdere tijden de ‘Valhalla’ voeding een mooie upgrade was van de standaard voeding – die technisch grotendeels gelijk was aan de huidige Majik voeding, maar nog niet in een kastje ondergebracht – destijds, wordt deze upgrade tegenwoordig niet meer aangeboden door Linn. Wij leveren de voedingen echter wel nog steeds nieuw in de vorm van onze LP12 ‘Edition’.

Hercules en Valhalla voedingen

Hercules en Valhalla voedingen

LP12 ‘Edition’

De Beter Beeld & Geluid ‘Edition’ uitvoeringen zijn allen gebaseerd op de ‘voedingsleer’ – om zo voor hetzelfde geld een beter presterende LP12 te hebben dan een Majik- of Akurate LP12. De ‘Edition’ heeft ten opzichte van de Majik LP12 een goedkoper element en arm, maar dus wel een betere voeding. Om te weten te komen wat de ‘Edition’ brengt, gaan we deze natuurlijk vergelijken we de eerder genoemde Majik LP12.

LP12 ‘Plus Edition’

De LP12 ‘Plus Edition’ is uitgerust met een Lingo voeding – de volgende stap in de ‘voedingsleer’. De Lingo is weer een mooie verbetering op de voeding in de ‘Edition’. Voor de rest is de draaitafel gelijk aan laatstgenoemde.

Linn Radikal motor

Linn Radikal motor

LP12 ‘Super Edition’

Wij kunnen voor dezelfde prijs als een Akurate LP12 een LP12 ‘Super Edition’ samenstellen die een Radikal voeding gebruikt. Weer een mooie stap! Of jij dat ook vindt, mag je uiteraard vaststellen in een vergelijk tussen de Akurate LP12 en LP12 ‘Super Edition’. De ‘Super Edition’ is net als de Akurate LP12 voorzien van een Kore subchassis, maar heeft een eenvoudigere arm en iets goedkoper element.

Tiger Paw Tranquility

Tiger Paw Tranquility

Tiger Paw Tranquility

Ten slotte iets heel leuks: Tranquility van Tiger Paw – Een heel betaalbare maar wel serieuze upgrade voor elke LP12! We laten je graag zien – maar vooral horen- wat het is!

Inschrijven

Om beter voorbereid te zijn, doen wij de show op basis van een voorinschrijving via Eventbrite. Schrijf je dus snel in om verzekerd te zijn van een plaatsje! Wees ook op tijd als je komt, want het is leuk en leerzaam om alle ‘stappen’ gehoord te hebben!