Dark Knight Cinema Droombioscoop wint award

Dark Knight Cinema Droombioscoop wint award

Garmt van der Zel Nieuws

 
Winnaar
Screen Excellence Installation of the month
‘Dark Knight Cinema’
Door Beter Beeld & Geluid

Dark Knight Cinema Droombioscoop wint award – Beter Beeld & Geluid is de absolute specialist als het gaat om het bouwen van Droombioscopen bij klanten thuis. Een kroon op ons werk is de prijs die wij kregen voor het meest recente project dat wij onlangs bij een van onze klanten realiseerden. Met deze ‘Dark Knight Cinema‘ wonnen wij deze maand namelijk de Screen Excellence ‘Home Cinema Installation of the Month’ award! Wij zijn zeer blij, vereerd en trots tegelijk!

Zie hier voor de beoordeling van Screen Excellence

Wij danken Pinna Acoustics voor de zeer goede samenwerking wat betreft de professionele akoestiek-aanpassing van deze ruimte!

Dark Knight Cinema

Een perfecte home cinema ervaring volgt vanzelf als de kijker volledig de film in wordt gezogen… Zonder dat de techniek zichtbaar is. Deze droombioscoop laat je film echt beleven!

In deze ruimte is een 7.1 JBL Synthesis Four systeem gebruikt met het theoretische ideaal van een subwoofer in iedere hoek.

Een Sony VPL-VW320ES Ultra HD projector verzorgt het beeld op een akoestisch transparant Screen Excellence Reference Fixed 16:9 scherm van 120″ breed, waar de luidsprekers achter verwerkt zijn.

Als er in de home cinema geen luidsprekers zichtbaar zijn en deze volledig is verduisterd, gaat alle aandacht naar het beeld en komt het geluid daar vandaan waar het vandaan hoort te komen. Dit geeft een ontzettende boost aan de filmbeleving.

Gebruikte Apparatuur

  • JBL Synthesis Four systeem
  • JBL Synthesis S2S-EX subwoofers – 4 stuks
  • JBL Synthesis SDA8300 eindversterker
  • JBL Synthesis 820 eindversterkers voor subwoofers
  • AudioQuest en JBL Synthesis bekabeling
  • Sony VPL-VW320ES Ultra HD projector
  • Screen Excellence Enlightor 4K 120″ breed

Meer details…

Voor meer informatie over deze Droombioscoop, kijk op onze portfolio pagina over deze installatie hier.