Luxman Audio Show

18 Maart – Luxman Audio Show

Garmt van der Zel Shows

Luxman Audio Show

Luxman Audio Show – Sinds enige tijd zijn wij dealer van het prachtige en edele merk Luxman. Wat ons heeft verbijsterd is de muzikale, zeer rijke klank en uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding van de componenten.

Legendarisch…

Luxman Audio ShowDe naam Luxman is al sinds 1925 een legendarische in audio-land. De extreem mooie opbouw en geluidskwaliteit van de producten zijn boven iedere twijfel verheven. Een natuurlijke klank is het doel van Luxman. Dit om een intieme dialoog te verkrijgen tussen luisteraar en muziek. De passie die door de muzikant in de muziek is gelegd en de opnametechnici die dit zo goed mogelijk hebben vastgelegd vormen de basis voor het blijven verbeteren van hun product. De geluiden en delicate tonale nuances die de ziel van de artiest overbrengen alsmede de atmosfeer in de concertruimte/opnameruimte wil Luxman zo puur mogelijk overbrengen.

Show

Zaterdag 18 maart aanstaande vanaf 11:00 uur kunt u bij Beter Beeld & Geluid Hilversum luisteren naar maar liefst 3 sets met Luxman elektronica.

Wij zullen Luxman demonstreren met luidsprekers van Harbeth, Manger Audio en Vivid Audio. Deze drie merken hebben een bijzondere synergie met de Luxman versterkers.

Toegang is uiteraard gratis. U kunt op ieder moment binnenwandelen om te komen luisteren! U hoeft zich voor deze show dus niet op te geven.

Beter Beeld & Geluid Hilversum
1e Oosterstraat 2
1211 LB Hilversum
www.beterbeeldengeluid.nl
info@beterbeeldengeluid.nl


Manger p1
Harbeth SHL5 plus
Vivid Audio