Luxman L-590AXII

Luxman nieuw bij BB&G Hilversum

Garmt van der Zel Nieuws

Luxman nieuw bij BB&G Hilversum – Vanaf heden zijn wij dealer geworden van het luxueuze Japanse merk Luxman!

Legendarisch…

De naam Luxman is al sinds 1925 een legendarische in audio-land. De extreem hoge bouw- alsmede geluidskwaliteit van de producten zijn boven iedere twijfel verheven. Een natuurlijke klank is het doel van Luxman.

De klank

Bijzonder zijn naar onze mening de afwerking en geluidskwaliteit van de componenten. Het Luxman geluid laat zich omschrijven als zeer open en ruimtelijk, levendig, kleurrijk, muzikaal, ritmisch en stabiel. Vooral de klasse A versterkers zijn fenomenaal: vergist u zich niet in de lage opgegeven vermogens! Deze versterkers klinken zeer krachtig en gecontroleerd. De bronnen van het merk hebben dezelfde soevereiniteit in hun klank: een overzichtelijk 3D geluidsbeeld van absolute neutraliteit en een weldadige hoeveelheid details zonder ooit nerveus of opdringerig te zijn.

Een combinatie van Luxman met bijvoorbeeld Harbeth of Vivid Audio is van grote klasse!

Compleet gamma

Het gamma van Luxman is erg compleet: zij hebben CD-spelers, DAC’s, geïntegreerde versterkers, voor- en eindversterkers, phono-trappen, hoofdtelefoonversterkers, kabels en een draaitafel in het programma.

Wij hebben in onze demo-voorraad permanent de L-590AXII en L-505uX geïntegreerde versterkers opgenomen, alsmede de DA-06u DAC en D-06 CD/SACD speler. Andere producten zijn op aanvraag ook te beluisteren! Vraag het gewoon!

>>> Zie ook onze Luxman productpagina <<<

 

Luxman L-590AXII