DS-&-LP12-Promo-Email-Header

Trade in, Trade Up to Linn DS – 10% korting

Garmt van der Zel Nieuws

Trade in, Trade up to Linn DS

Trade in, Trade Up to Linn DS – Het is weer de tijd van het jaar om 10% korting te ontvangen op een Linn DS bij het inleveren van een apparaat waarmee je nu naar muziek luistert. Dit mag echt van alles zijn! In deze zelfde periode geldt overigens ook onze LP12 winteractie nog steeds!

De actie loopt vanaf vandaag 4 januari tot 15 februari! Gedurende deze periode geeft Linn 10% korting op iedere aangekochte Sneaky DS, Sneaky DSM, Majik DS, Majik DSM, Akurate DS of Akurate DSM. Deze korting krijg je bij inlevering van je oude CD speler, Bluetooth speaker, iPod dock, of DAB radio – alles waar je mee naar muziek luistert!

Zie voor meer informatie de website van Linn: https://www.linn.co.uk/offers