Dutch & Dutch introductieshow

Dutch & Dutch introductieshow – 7 januari 2017

Garmt van der Zel Shows

Dutch & Dutch Introductieshow

Dutch & Dutch Introductieshow – Wij zijn trots de eerste dealer te zijn in Nederland van de actieve DSP luidsprekers van Dutch & Dutch. Vele fabrikanten beweren de beste luidsprekers ter wereld te maken, of op zijn minst de beste luidsprekers in hun klasse. Dit wordt zelden waargemaakt. Naar onze mening is Dutch & Dutch er echter in geslaagd om alle problemen die altijd inherent werden geacht aan het fenomeen ‘monitor luidspreker’ op te lossen.

Op 7 januari organiseren wij in onze vestiging in Hilversum een show om deze luidsprekers te introduceren. Hierbij zijn aanwezig:

  • Martijn Mensink: een van de ontwerpers van de luidsprekers van Dutch & Dutch
  • Brendon Heinst: opnametechnicus bij het audiofiele label TRPTK (https://trptk.com/)
  • Martijn Mensink

  • Brendon Heinst

    Brendon Heinst

Martijn Mensink zal uitleg geven over het ontwerp van de Dutch & Dutch luidsprekers en Brendon Heinst zal met de sublieme opname van het TRPTK label laten horen waartoe de Dutch & Dutch luidsprekers in staat zijn.

TRPTK gebruikt zelf ook de luidsprekers van Dutch & Dutch in hun mastering/mixing van hun opnames en kiezen voor het merk vanwege de eerlijkheid en resolutie van hun weergave.

Het programma is als volgt:
TRPTK

13:00 – Inloop
13:30 – Introductie Dutch & Dutch door Martijn Mensink
13:45 – Introductie TRPTK door Brendon Heinst
14:00 – Demonstraties o.a. met opnames van TRPTK
16:30 – Drankjes
17:00 – Afsluiting

U hoeft zich voor deze show niet op te geven, kom gewoon gezellig langs! Lees op onze Dutch & Dutch merkpagina meer over dit prachtige merk!