streamer-of-the-year

Linn Klimax DS/DSM met Katalyst ‘Streamer of the Year’ bij Hifi+

Garmt van der Zel Nieuws

De Linn Klimax DS en DSM Katalyst – de laatste generatie Klimax streamers van Linn – zijn door Hifi+ uitgeroepen als ‘Streamer of the Year’. Naar onze mening volledig terecht, want hun geluidskwaliteit is werkelijk ongehoord… Nooit hoorden wij zo’n enorm inzicht in de muziek zonder ook maar een sprankje teveel analyse of hardheid. Sterker nog, de tonaliteit heeft zonder meer een ‘analoog’ gevoel. Kan de nieuwste generatie DS nu dan toch eindelijk meekomen met de legendarische Linn Sondek LP12?

Kom zelf de vergelijking doen tussen de ‘oude’ en nieuwe DSM, of vergeet het vergelijk en kom gewoon je muziek opnieuw ontdekken!

Klik op de afbeelding hieronder voor een vergroting van de Award.

Hifi+ Award Klimax DS/DSM - Streamer of the Year