Acam Solo Music

Arcam Solo Music met Revel F36

Garmt van der Zel Geen categorie

Geen set van 5000 euro heeft het recht zo goed te klinken en zo veelzijdig te zijn. De Arcam Solo Music speelt SACD/CD, kan streamen (ook DSD!) en heeft een fantastisch mooie en krachtige versterker aan boord met een neutrale klank met een prachtige dynamiek en controle.Acam Solo MusicDe streaming functionaliteiten van de Arcam zijn prachtig te bedienen met de eigen Arcam MusicLife App. Ook TIDAL en Qobuz worden ondersteund!

Revel Concerta2 F36

Revel Concerta2 F36

De Revel F36’s uit de Concerta2 serie klinken full range, ruimtelijk, dynamisch, neutraal en muzikaal. Geen hard hoog of glazig middengebied, maar levensecht en ‘smooth’.

Door hun fantastische afstraling en grote conusoppervlak zijn ze ook geschikt voor grotere kamers. De Arcam heeft ruim voldoende vermogen om ook bij hogere geluidsniveaus rustig en gecontroleerd te blijven klinken.

Voor gemiddelde kamers is de F35 vloerstaander een prima keuze en als het een monitor moet zijn, is de M16 uit dezelfde serie een uitstekende keuze!

Wenst u ook videoweergave, is er ook de Arcam Solo Movie. Deze is er in een 2.1 en een 5.1 versie. In de Concerta2 serie zijn ook uitstekende center- en surround speakers te verkrijgen!

Dikke tien voor dit systeem!