trade-in-trade-up-lp12

Linn Sondek LP12 winteracties

Garmt van der Zel Nieuws

Het wordt weer kouder en de avonden langer. Meer tijd voor muziek en dus ook meer tijd voor vinyl! Zie hieronder de diverse mogelijkheden van onze Linn Sondek LP12 winteracties voor instappers, upgraders en occasion geïnteresseerden:

 • ‘Trade in, Trade up’

  Als je nog geen Linn Sondek LP12 hebt, is de ‘Trade in, Trade up’ Linn Sondek LP12 actie heel aantrekkelijk… Je ruilt je oude platenspeler (staat maakt niet uit) en je krijgt 10% korting op een echte Linn LP12.
 • trade-in-trade-up-lp12
 • Upgrades

  Voor de upgraders hebben we aantal gebruikte en ex-demo Ekos, Ekos SE, Radikal, Keel etc. ingekocht. Deze upgrades maken een LP12 nog beter voor hoorbaar betere prestaties en nog meer luisterplezier!
 • LP12 onderdelen
 • Occasion/ex-demo

  Voor de geïnteresseerden in een occasion/ex-demo LP12 is het goed te weten dat we een extra voorraad van gebruikte en ex-demo LP12’s in verschillende uitvoeringen beschikbaar hebben. Altijd in topstaat en met dezelfde 5 jaar garantie als een nieuwe LP12.
 • LP12 opgeknapt
 • Servicebeurt

  Als laatste mogelijkheid bieden wij een servicebeurt aan voor de ongekend lage prijs van € 39. Onderschat niet wat een perfecte afstelling van een LP12 kan schelen in de performance!
 • Jan - LP12

Informeer naar de mogelijkheden of stel je vragen via email of telefoon (06 29 00 05 82).

Alle acties lopen van 1 december 2016 tot 15 januari 2017.