epson-eh-tw9300

Epson EH-TW9300 UHD ready projector

Garmt van der Zel Nieuws

epson-eh-tw9300

EH-TW9300

Beter Beeld & Geluid heeft een lange ervaring met de projectoren van Epson. Dit merk produceert constant modellen die ‘best in class’ zijn en met iedere serie ook werkelijk steeds beter worden.

Epson brengt nu een nieuw model uit dat interessant is voor zelfs de verwende home cinema liefhebbers: de EH-TW9300. Wij hebben dit model vanaf heden permanent in onze referentie home cinema opgesteld staan.

De TW9300 ondersteunt Full HD, UHD BD en HDR. Door de gemotoriseerde lens met 2,1x optische zoom, twee geheugenstanden en een zeer ruime lens shift (±96,3% verticaal en ±47,1% horizontaal), is er veel flexibiliteit bij de installatie.

Door de lichtopbrengst van 2.500 lumen is de projector ook geschikt voor de wat grotere schermen. Bovendien zijn de kleuren vol en levendig dankzij de 3LCD-technologie van Epson. Bij snel bewegende beelden zorgen frame-interpolatie en detailversterking voor een scherpe, vloeiende weergave.

Door de grote mate aan instelmogelijkheden is het mogelijk de projector 100% volgens de ISF standaarden goed te krijgen. Zie de twee grafieken hieronder!

Ondanks de full HD panelen, is de verwerking van 4K signalen bijzonder goed en is er zelfs daadwerkelijk een verbetering te zien met 4K bronmateriaal. Kleurbereik, dynamiek, detailweergave/scherpte, zwartniveau en natuurlijkheid van het beeld zijn allemaal uitmuntend.

EH-TW9300W

tw9300wNaast de EH-TW9300 is ook de EH-TW9300W leverbaar. Deze is uitgevoerd in het wit en heeft de mogelijkheid het beeld draadloos naar de projector te sturen.

Data sheets

Download hieronder de datasheets van beide projectoren:

Kalibratieresultaten

Gray scale Epson EH-TW9300
Color Gamut Epson EH-TW9300