Klimax DS Katalyst

Linn Klimax DS Katalyst – Beste DAC/streamer ooit volgens Duitse blad Audio

Garmt van der Zel Nieuws

Klimax DS Katalyst

Linn Klimax DS Katalyst

Linn is uitgekomen met een nieuwe DAC technologie in hun Linn Klimax DS/DSM. Zij noemen het ‘Katalyst’, wij noemen het de grootste stap voorwaarts in de Klimax DS/DSM sinds zijn introductie…

Lees de lovende review in het Duitse blad Audio, die de nieuwe Klimax DS bombardeert tot beste DAC/streamer ooit met een record-hoog puntenaantal!

Katalyst geeft een ongekend niveau van controle over de kritische elementen in het hart van de creatie van het analoge signaal; met een verbeterde data-optimalisatie, een superieure ‘master clock’, individuele voedingen, een nieuwe uitgangstrap met ultra-lage vervorming en – zeer cruciaal – een extreem stabiel ‘referentieniveau’ voor het analoge uitgangssignaal na de DAC.

Het verschil tussen de Linn Klimax DS Katalyst en zijn DS/DSM voorganger is bijna schokkend te noemen… Wij hebben beide apparaten naast elkaar staan en kunnen ze A/B vergelijken. Je staat verbluft van de verbetering met de nieuwe Katalyst DAC: deze klinkt gedetailleerder, muzikaler, opener en beter getimed. Je kunt veel ‘dieper’ in de muziek ‘kijken’, wat het muziekgenot en de betrokkenheid enorm vergroot. Wij durven zelfs wel te beweren dat met Katalyst deze streamers behoren tot de beste digitale bronnen op de markt…

Meer weten?

Om meer te weten te komen over de Katalyst technologie, bezoek onze mini site.

Om te lezen hoe de pers de Linn Klimax DS/3 en DSM/2 – zoals ze officieel heten – beoordelen, lees het review in de Hifi+ door Alan Sircom of het zo mogelijk nog lovendere review in het Duitse blad Audio.