Nieuw – Devialet Expert 1000 Pro

Garmt van der Zel Nieuws

1000 pro banner

Heet op de hielen van de Devialet Gold Phantom, komt het merk uit met een opvolger van de Devialet 800 en wellicht als voorbode van een compleet vernieuwde Expert lijn…

Devialet Expert 1000 Pro


De uitvinders van de revolutionaire versterkertechnology ADH® zijn constant op zoek naar perfectie, met als doel: nul vervorming. In deze gepassioneerde queeste nam Devialet hun Expert electronica nog eens onder de loep en ontwikkelde de nieuwe Expert Pro lijn.

inside-1000De Pro lijn zou niet bestaan zonder de expertise opgedaan tijdens de ontwikkeling van het ‘Original d’Atelier’ model. De innovaties die zijn ontwikkeld om dat model te ontwikkelen heeft Devialet wederom in staat gesteld de limieten van audiofiele prestaties op te rekken. Expert 1000 Pro belichaamt al deze innovaties.

Lees meer over dit nieuwe model op onze Expert 1000 Pro micro-site!