Nieuw – Devialet Gold Phantom

Garmt van der Zel Nieuws

row1-backen-gold (1)

Het Devialet Phantom concept heeft zojuist een nieuw hoogtepunt bereikt met de Devialet Gold Phantom

4.500 W

De Devialet Gold Phantom is de krachtigste draadloze speaker ooit gemaakt, 8x krachtiger dan Phantom, met 4.500 W vermogen, 108 dB maximale geluidsdruk, het geluidsniveau van een live rock-concert! De unieke ervaring van voelbaar geluid in zijn meest extreme vorm, tot de laagste tonen ooit uit zo’n kleine behuizing.

Titanium tweeter

De nieuwe titanium tweeter van de Gold Phantom is gemaakt van het zuiverste ‘Grade 1’ titanium op de markt – het beste materiaal voor een tweeter van de hoogste kwaliteit – met een unieke combinatie van extreem hoge stijfheid bij een zo laag mogelijk gewicht. Het frequentiebereik van de Gold Phantom loopt door tot 27 kHz.

Lees meer op onze Gold Phantom micro-site.