Linn - The Power of 3

Linn zomerpromotie – The Power of 3

Garmt van der Zel Nieuws

Linn - The Power of 3

Linn zomerpromotie – The Power of 3

Zoals iedere zomer heeft Linn weer een prachtige promotie bedacht, met zeer interessante kortingen. Dit jaar heeft Linn echter niet één, maar wel DRIE aanbiedingen! Daarom noemt Linn deze actie zelf ‘The Power of 3’. De opties staan hieronder:

Optie 1 – Gratis upgrade bij aankoop Exakt speakers

Gratis Exakt upgrade van je bestaande Klimax DS, Klimax DSM, Akurate DS of Akurate DSM bij aankoop van welke Linn Exakt speaker ook. Je kunt er bovendien voor kiezen de elektronica uit je ‘oude’ apparaat te hergebruiken in een Renew DS/DSM.

Optie 2 – Upgrade naar Exaktbox met korting

Bij aankoop van twee Klimax Exaktboxen biedt Linn een gratis upgrade aan van je Klimax DS, Klimax DSM, Akurate DS of Akurate DSM naar de meest recente versie met Exakt Link. Bij aankoop van een enkele Klimax Exaktbox of Akurate Exaktbox kost een upgrade van Klimax DS, Klimax DSM, Akurate DS of Akurate DSM de helft van de normale prijs. Simpel toch?

Optie 3 – Gratis versterkerkanalen met de +2 promotie

Bij aankoop van een Majik of Akurate eindversterker krijg je 2 kanalen gratis, dit betekent:

  • Akurate 4200 voor de prijs van een Akurate 2200
  • Majik 6100 voor de prijs van een Majik 4100
  • Majik 5100 voor de prijs van een Majik 3100
  • Majik 4100 voor de prijs van een Majik 2100

Of combineer Optie 3 met Optie 2 voor nog meer korting!

Kom bij ons langs in de winkel voor de voorwaarden of om verschillende Linn systemen te beluisteren!