Linn Series 5 - 530 systeem

Hele maand juli – Linn 530 ‘Series 5’ demonstraties in Hilversum

Garmt van der Zel Shows

  • Linn series 5 - 1 (2)
  • Linn series 5 - 2 (1)

Gedurende de hele maand juli zullen wij in onze vestiging in Hilversum doorlopend demonstreren met de unieke Linn 530 ‘Series 5’ luidsprekers. In augustus zullen wij hetzelfde doen in Zevenbergen. De Linn 530 maakt gebruik van een combinatie van Exakt en Space Optimisation+ voor de best mogelijke prestaties.

Wat ons betreft heeft Linn met de 530 zichzelf overtroffen. De laagweergave, speelvreugde, dynamiek en timing zijn uitmuntend!

Linn_530-black-grill-and-stand-close-claret-cover

Series 5

Bijzonder aan de ‘Series 5’ modellen is dat zij volledig zijn te ‘customizen’ – de speakers zijn omtrokken met stof, waardoor iedere denkbare kleur of print kan worden gebruikt om de speakers een unieke look te geven. Het zijn de eerste modellen die zijn ontwikkeld met Exakt in het achterhoofd en hebben dan ook alle versterking, digitale signaalbewerking en D/A omzetters standaard aan boord. De 530 en 520 kunnen los worden geleverd, of als systeem met een Akurate Exakt DSM.

Linn-530-Claret-Stairs-Wide-Web-ResDe 530 heeft een Isobarik laag en in totaal 300 W vermogen ingebouwd. De 520 is compacter. Beide systemen hebben een top plaat gemaakt van glas en de keuze uit drie ‘stands’ – in grijs, wit of zwart.

Linn Fabrik

De stof die de nieuwe modellen omhult, wordt door Linn toepasselijk ‘Fabrik’ genoemd en is ontworpen voor een elegante, moderne en aanpasbare look.

De stoffen zijn gekozen voor hun goede akoestische eigenschappen en door de montage kan de stof niet vibreren. Met Exakt technologie wordt vervolgens de frequentie-afhankelijke invloed en de akoestische weerstand van de gebruikte stof op het geluid gecompenseerd.

Er zijn 3 verschillende wevingen beschikbaar in 11 kleuren. Door een mix van subtiele en felle kleuren en de mogelijkheid om de stof te veranderen, is er altijd wel een stof die past in het interieur. Via de Linn website kun je nu al je favoriete kleur uitzoeken! Voor meer informatie: http://www.linn.co.uk/music-systems/series-5/

Linn Series 5 - 530 systeem