Meridian Ultra DAC

Meridian Ultra DAC – Show 16 juli in Hilversum

Garmt van der Zel Shows

Op zaterdag 16 juli vanaf 19:00 uur organiseren wij in samenwerking met importeur Viertron als eerste winkel in Nederland een luistershow met de nieuwe Meridian Ultra DAC in een topsysteem. Wij zullen deze aan u presenteren met zowel MQA, DSD als (hoge resolutie) PCM bestanden.

Bob Stuart is de grote kracht achter Meridian Audio. De grondlegger van het bedrijf is ook het brein achter MQA. Met de Ultra DAC brengt Meridian nu een topkwaliteit D/A omzetter op de markt die het mooiste uit dit geluidsformaat weet te halen. Gehuld in een 800-serie behuizing is de Ultra DAC een toonbeeld van stijl, kwaliteit en elegantie.

Alle bestaande geluidsformaten worden ondersteund – PCM tot 24bit/384kHz, DSD64/128 (DoP) en uiteraard MQA. Met de ingebouwde voorversterker kan de DAC bovendien rechtstreeks op een eindversterker worden aangesloten.

Zie voor meer informatie de nieuwspagina op de website van Meridian Audio.
[gap 45px] U kunt zich hier inschrijven voor deze show