Master & Dynamic nieuw bij BB&G

Garmt van der Zel Nieuws

Vanaf heden voeren wij de hoofdtelefoonmodellen MW60, MH40 en MH30 van Master & Dynamic. Wat ons betreft zijn dit in hun klasse de meest prettig klinkende hoofdtelefoons. Ze hebben geen voorkeur voor genre en klinken – zoals hun naam zegt – lekker dynamisch en homogeen. Er is niets in het geluid dat in negatieve zin opvalt en dat is het mooiste compliment dat je een hoofdtelefoon kunt geven.

Niet alleen het geluid is uitmuntend en zeer muzikaal, ook het uiterlijk is erg fraai en de hoofdtelefoons zitten zeer stevig in elkaar. Er is keuze aan een enorme verscheidenheid aan kleuren.

Master & Dynamic MH40

Master & Dynamic MH40

MH40

De MH40 is het hart van de serie: een gesloten ‘around ear’ dynamische hoofdtelefoon met een grote 45 mm driver en een neodymium magneet. De klank is vol en krachtig, met een open middengebied en zacht hoog. Precies de balans die een hoofdtelefoon moet hebben! De MH40 kost € 399.

Master & Dynamic MW60

Master & Dynamic MW60

MW60

De MW60 is een draadloos Bluetooth model gebaseerd op de MH40. Met zijn Apt-X technologie klinkt hij vrijwel even goed als zijn broertje MET draad. Uiteraard kan de MW60 ook met een kabel worden gebruikt. De MW60 kost € 579.

Master & Dynamic MH30

Master & Dynamic MH30

MH30

De MH30 is een ‘on-ear’ model met grotendeels dezelfde tonale balans in een wat kleiner ontwerp. Hij kost € 329.

Alle modellen zijn zoals gezegd in veel verschillende kleuren leverbaar en komen met een wat langere normale kabel en een kortere kabel met afstandsbediening voor o.a. iPhone. Zie voor alle uitvoeringen en meer informatie de website van de fabrikant en kom de modellen eens op je gemak bij ons beluisteren bij een goede kop koffie! Er is namelijk niets zo persoonlijk als een hoofdtelefoon, dus luisteren voordat je koopt is van levensbelang!

Er zijn genoeg reviews te vinden op het web, maar hier eentje van een website die ik zelf als het meest kundig inschat: http://www.headfonia.com/master-dynamic-mh40-boxing-hd600s/