Wilson Benesch Endeavour

26 maart – Wilson Benesch Paasshow – Presentatie Geometry Series

Garmt van der Zel Shows

Beter Beeld & Geluid Hilversum – vanaf 13:00 uur


Wilson Benesch Discovery II

Vlak voor pasen presenteren wij de nieuwste modellen van Wilson Benesch uit de Geometry serie: de Endeavour, A.C.T. One Evolution en Discovery II.

Wij gaan de Endeavour aansturen met de verbluffende electronica van CH Precision en de A.C.T. One Evolution en Discovery II respectievelijk met Linn Klimax en Akurate.

Met deze modellen bouwt Wilson Benesch een indrukwekkende lijn luidsprekers die gebruik maakt van de meest moderne productietechnieken denkbaar. Zo’n 95% van de luidsprekers wordt ‘in house’ gemaakt: van de gebruikte luidsprekereenheden tot de aansluitklemmen. Hierdoor kan de fabrikant werkelijk compromisloos te werk gaan en alle onderdelen maximaal op elkaar afstemmen: essentieel om tot een ‘state-of-the-art’ resultaat te komen.

Wilson Benesch Endeavour

Het geluid van de Geometry serie is er een van muzikaliteit, natuurlijkheid en openheid: rijke, vloeiende klankkleuren, gecombineerd met een zijdezacht, maar zeer open hoog en midden. De snelheid in het laag en de afwezigheid van kastkleuring door de extreem stijve kasten van koolstofvezel geven een ongelooflijke resolutie: niets ontgaat deze luidsprekers! Ook is het ruimtelijk beeld ongelooflijk groot, maar ook precies. Door geen filtering toe te passen in het middengebied, probeert Wilson Benesch zoveel mogelijk energie in het muzieksignaal te behouden, voor maximaal behoudt van dynamiek. En dat is te horen!

Wilson Benesch A.C.T. One Evolution

Wij zullen de modellen aansturen met electronica van CH Precision en Linn. Beleef de klankwereld van Wilson Benesch mee in onze vestiging in Hilversum op zaterdagmiddag 26 maart vanaf 13:00 uur. Uiteraard is toegang gratis en zullen wij een gezellige borrel houden na afloop!

CH Precision C1/D1Hier het volledige programma:

13:00 – 13:30 uur: Ontvangst met koffie
13:30 – 14:00 uur: Introductie en demonstratie Discovery II
14:00 – 14:30 uur: Introductie en demonstratie A.C.T. One Evolution
14:30 – 15:00 uur: Introductie en demonstratie Endeavour
15:00 – 17:00 uur: Luisteren naar set van keuze / hapje & drankje

Zodat wij weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen, ontvangen wij bij voorkeur een email van u met uw aanmelding!

Wilson Benesch – The Future is Carbon