Anthem MRX A/V receivers krijgen update

Bjorn Mateijsen Nieuws

Anthem MRXDe Anthem MRX high-end meerkanaals A/V receivers worden wereldwijd geroemd vanwege hun uitstekende geluidskwaliteit en het gemak waarmee ze integreren in een entertainment systeem.

image005Voorts dragen ze tal van innovatieve eigenschappen, zoals de in eigen huis ontwikkelde Anthem Room correctie (ARC™) technologie en de Advanced Load Monitoring (ALM™) technologie, bij aan een realistische weergave en een hoge betrouwbaarheid onder alle denkbare omstandigheden.

Met de introductie van de derde generatie Anthem MRX receivers blijven alle goede eigenschappen behouden, inclusief het uiterlijk en de afmetingen. Sommige eigenschappen werden zelfs nog verder verbeterd. Zo werd het vermogen verhoogd bij een nog hogere betrouwbaarheid. Zowel de audio- als de video processing werden stevig onderhanden genomen. Zo worden voor de audio signalen 32 bit/768kHz differentiaal DAC’s ingezet en zijn data snelheden van 18,2Gbps voor de video processor geen enkel probleem.

Dolby Atmos / DTS Play-Fi en meer vermogen

Met de toevoeging van Dolby Atmos (& DTS-X ready) in de MRX-1120 en de MRX-720 wordt de derde dimensie in geluid toegevoegd en biedt de DTS Play-Fi App draadloos streaming gemak en mogelijkheden voor multi-room audio. DTS Play-Fi is een open eco-systeem en biedt de gebruiker de mogelijkheid om audio door het hele huis te streamen en gemakkelijk streaming apparaten toe te voegen.

Adviesprijzen

Anthem MRX-1120:  11.2 kanaals A/V receiver met 5 x 140W, 6 x 60W, prijs € 4.699,-
Anthem MRX-720:  11.2 kanaals A/V receiver met 5 x 140W, 2 x 60W, prijs € 3.299,-
Anthem MRX-520: 5.2 kanaals A/V receiver met 5 x 100W, prijs € 1.999,-