A Love Supreme

‘A Love Supreme’ met Vivid Audio

Garmt van der Zel Shows

17, 18 & 19 maart

Beter Beeld & Geluid Hilversum

Je bent uitgenodigd om samen met ons een feestje te komen vieren op 17, 18 en 19 maart…! Wij willen dan met trots laten zien en horen waarom wij de luidsprekers van Vivid Audio scharen onder de beste ter wereld en waarom het voor ons liefde op het eerste gehoor was…

In deze drie dagen willen wij naast dit geslaagde huwelijk tussen ons en Vivid ook onze liefde voor muziek delen. Hierbij zullen de Giya G2 en Oval V1.5 modellen in het middelpunt staan.

Het programma:
  • Do 17 maart vanaf 19:00 uur – neem zelf muziek mee op plaat, CD of stick en wij draaien het voor jou! Een mooi verhaal waarom juist die muziek wordt gewaardeerd!
  • Vr 18 maart vanaf 19:00 uur – op deze lounge-avond zullen wij samen met Ewald (importeur Vivid) de lekkerste platen draaien. Dit wordt een toffe avond met Jazz in het middelpunt. Mis het niet!
  • Za 19 maart vanaf 13:00 uur – Wij zullen zelf zorgen voor een toffe selectie aan muziek, hoewel jouw verzoekjes natuurlijk ook graag worden gedraaid! We zullen tot in detail op alle ins en outs van de Vivid luidsprekers ingaan.

Wij zorgen op alle dagen voor passende hapjes en drankjes en geen vraag over Vivid Audio zal onbeantwoord blijven!

Schrijf je in via Eventbrite, stuur een mail naar info@beterbeeldengeluid.nl of bel naar 06 46 22 65 86 om je voor een van deze muzikale avonden of middag op te geven.