13 februari – Show Linn Series 5 en Majik Exaktbox-I bij BB&G Zevenbergen

admin Shows

Linn-530-Turquoise-Kitchen-Web-ResIn onze vestiging in Zevenbergen presenteren wij op zaterdagmiddag 13 februari een show, waarin wij de nieuwe Linn ‘Series 5’ laten horen en de Majik Exaktbox-I. Met Series 5 zet Linn een belangrijke volgende stap in het verminderen van vervormingen en het verbeteren van het uiterlijk van hun luidsprekers en met de Majik Exaktbox-I wordt het de instap naar ‘Exakt’ nog bereikbaarder gemaakt: iedere Linn speaker uit het verleden kan ermee worden opgewaardeerd naar ‘Exakt’, de grootst mogelijk stap die te maken is voor huidige Linn gebruikers.

Series 5
Linn is onlangs op de markt gekomen met twee unieke luidspreker-systemen, die gebruik maken van de nieuwste Linn technologieën: Exakt en Space Optimisation+.

De nieuwe Series 5 luidsprekermodellen heten ‘520’ en ‘530’, waarbij laatstgenoemde ongeveer even groot is als de Linn Majik 140.

Linn-530-Claret-Stairs-Wide-Web-ResBijzonder aan deze modellen is dat zij volledig zijn te ‘customizen’ – de speakers zijn omtrokken met stof, waardoor iedere denkbare kleur of print kan worden gebruikt om de speakers een unieke look te geven. Het zijn de eerste modellen die zijn ontwikkeld met Exakt in het achterhoofd en hebben dan ook alle versterking, digitale signaalbewerking en D/A omzetters standaard aan boord. De 530 en 520 worden geleverd met een Akurate Exakt DSM. Wij laten u de 530 horen. De 530 heeft een Isobarik laag – net als de Majik Isobarik – en in totaal 300 W vermogen ingebouwd.

Majik Exaktbox-I
Nu is het mogelijk om voor nog minder geld over te stappen naar Exakt!! De Majik Exaktbox-I heeft acht 100 W Chakra kanalen ingebouwd en kan dus ieder Majik luidsprekersysteem (of iedere andere passieve Linn speaker uit het verleden OF de toekomst!) ombouwen tot een Exakt systeem! Verder heeft de Majik Exaktbox-I:

  • Een Exakt digitaal crossover en aparte DAC kanalen voor alle luidsprekereenheden om amplitude en fase-vervormingen sterk te verminderen.
  • Space Optimisation+ voor een perfecte aanpassing aan de kamer en luidsprekerplaatsing

Het is voor iedere gebruiker van Majik DS, Majik DS-I of Majik DSM mogelijk om te upgraden naar Exakt bij aankoop van een Majik Exaktbox-I. Hiervoor zijn de volgende mogelijheden:

  • Linn_Majik_Exaktbox-I_Front_Top_Silver_1Toevoegen van Exakt links aan de Majik DSM (Majik DSM/1)
  • Toevoegen van Exakt links en HDMI aan de Majik DS-I en DSM zonder HDMI
  • Toevoegen van Exakt links aan de Majik DS

Wij zullen u de Majik 140 passief laten horen, aangestuurd door een Majik DSM en daarna Exakt door de Majik Exaktbox-I. U zult versteld staan!

Show
Op zaterdagmiddag vanaf 13:00 uur bent u welkom in onze vestiging in Zevenbergen voor het beluisteren van beide systemen.

Hieronder het programma:

13:00 – Ontvangst met koffie
13:30 – Aanvang demonstraties
16:00 – Hapje / drankje
17:00 – Afsluiting

U kunt zich opgeven voor deze show door een gratis ticket te reserveren via deze link.