Linn Krystal

Linn Krystal – Nieuw MC element

admin Linn Sondek LP12 nieuws, Nieuws

KrystalIn februari komt Linn met een nieuwe LP12 upgrade – Krystal: een MC element dat de opvolger is van de Klyde en de perfecte upgrade voor alle Majik of Akurate LP12 gebruikers.

Krystal is het resultaat van twee jaar onderzoek en ontwikkeling en gebruikt alle ontwerpprincipes van het topmodel – de Kandid – om werkelijk ieder klein detail uit de groef te krijgen, voor maximale muzikale beleving.

 

Duidelijk is te zien dat Krystal een vergelijkbare benadering gebruikt voor het minimaliseren van massa als de Kandid: beiden zijn een ‘naakt’ ontwerp voor een minimale massatraagheid en een minimale kans op resonanties.

Linn-Krystal-Side-2Het element gebruikt hetzelfde 3-punts montagesysteem voor een solide connectie tussen element en headshell en het ‘aircraft grade’ 7075 aluminium chassis belooft een lichtgewicht, stijf en stabiel platform voor de generator. Zelfs de lijm die gebruikt is bij de Krystal is zeer precies geselecteerd voor een zo stijf mogelijk geheel.

De prestaties van het Krystal element stijgen ver uit boven de prestaties van het Klyde element dat de Krystal vervangt; Linn spreekt van een ‘Competition beating performance’.
Om de introductie van dit nieuwe element nog feestelijker te maken, heeft Beter Beeld & Geluid een introductie-aanbieding:

Introductie-aanbieding – Als je vóór 29 februari 2016 een Krystal element bestelt, krijg je een korting van 15% op een Linn LP12 upgrade naar keuze en je LP12 krijgt een gratis servicebeurt.

De eerste Krystals zullen in februari uitgeleverd worden, maar Beter Beeld & Geluid heeft als Linn LP12 specialist al vanaf 20 december een exemplaar beschikbaar voor demonstratie. Wij zullen zeer binnenkort data bekendmaken voor een noviteitenshow, waarin ook de KrystLinn-Akurate-LP12-Krystal-Rosenut-3Q-Playing-2al zal worden gedemonstreerd.

Krystal wordt met de hand gemaakt en zal voorlopig beperkt leverbaar zijn. Wees er dus snel bij om erg lange levertijden te voorkomen. De prijs van het Krystal element is €1620.

Voor nadere info of het maken van een luisterafspraak, mail naar info@beterbeeldengeluid.nl of bel 06-29000582.