booplinth: de ultieme LP12 plint uit massief bamboe

admin Linn Sondek LP12 nieuws, Nieuws

booplinth

Say boo!

Als specialist van de LP12 denk je dat je in de loop der tijd wel zo’n beetje alle mogelijke upgrades op de LP12 kent: de verschillende voedingen, subchassis, armen, elementen, bodemplaten, topplaten, plinten… Van die laatste categorie voeren wij al sinds precies een jaar de prachtige producten van Woodsong. De ongekend mooi afgewerkte en van de meest prachige houtsoorten gefabriceerde plinten zijn niet alleen voor het oog, maar ook voor het oor een mooie verbetering. Maar dan komt er een product dat wij niet aan hadden zien komen…

booplinth

booplinth is de eerste uit een massief blok gelamineerd bamboe gefreesde plint voor de Linn LP12. Geen interne lijmverbindingen, geen schroeven, zwaluwstaartverbindingen of hoekverstevigingen, maar echt uit 1 stuk! De eigenschappen en structuur van bamboe zijn vergelijkbaar met carbon laminaat (lichtgewicht, stijf en sterk) en daardoor beter in staat is om ongewenste resonanties extreem te verminderen. Door de opbouw is iedere booplinth ook gegarandeerd even goed.

booplinth is door bovenstaande eigenschappen niet ‘zomaar’ een plint, maar maakt deze het mogelijk dat de LP12 nog meer informatie uit de groef haalt en veel schoner en ruimtelijker speelt zonder ook maar op enige wijze de muzikaliteit te verminderen, integendeel! booplinth is dus een echte upgrade die in mate van werking veel verder gaat dan we ooit voor mogelijk hielden. Of u daar net zo over denkt, laten we u graag bepalen tijdens een demo.

booplinth is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen: ‘Natural’, ‘Cherry’, ‘Ebony’ en ‘Black’.

Beter Beeld & Geluid is vanaf heden dealer van booplinth en wij zullen binnenkort de booplinth aan u presenteren in een show. Houdt u deze blog in de gaten!

De prijs van de booplinth bedraagt 2325 euro incl. montage.

Lees via de links hieronder de eerste reviews van booplinth:

Zie voor meer informatie de website van de fabrikant.