Nessie Vinylmaster

Nessie Vinylmaster – Nieuwe platenwasser

admin Linn Sondek LP12 nieuws, Nieuws

Nessie VinylmasterNaast de Okki Nokki kunnen wij nu ook een wat luxere platenwasser leveren: de Nessie Vinylmaster. Bijzonder aan deze Duitse machine zijn de ongewoon stille werking van de afzuiging (u kunt platen wassen terwijl de kinderen slapen) en de vrijwel volautomatische werking! Onderaan dit bericht een video met hoe dat wassen in zijn werk gaat.

Nessie VinylmasterDe Nessie is een ontwikkeling van het bedrijf Draabe Technologies en komt voort uit duizenden uren experimenteren. Zo is de Nessie Vinylin schoonmaakvloeistof op maat gemaakt voor deze machine na talloze formules uitgeprobeerd te hebben. De machine is in staat zelf de perfecte hoeveelheid vloeistof te doseren vanuit zijn interne vloeistofreservoir en de dubbele nylon brushes bewegen perfect mee met een evt. kromming van de plaat. Een zware puck beschermt de labels tijdens het wassen. Een ingebouwde timer geeft aan wanneer de plaat schoon genoeg is (na ongeveer 2 minuten zowel vooruit als achteruit draaien van het plateau). Na het wassen zorgt de extreem stille afzuiging (op een lagere snelheid dan bij het wassen en wederom zowel voor- als achteruit) voor een perfect schone en droge plaat, die vrijwel direct in een (uiteraard nieuwe) binnenhoes kan.

De resultaten met deze machine zijn verbluffend en het is echt een genot om de machine te gebruiken! Neem contact met ons op voor een afspraak om de machine in werking te zien of zie de website van de fabrikant voor nog meer informatie! Klik hier voor de prijslijst (incl. 21% BTW).