Dynavector 20X2

Nieuwe merken – Dynavector en Nagaoka

admin Linn Sondek LP12 nieuws, Nieuws

Nagaoka mp150Vanaf heden zijn wij dealer van de prachtige merken Dynavector en Nagaoka!

Nagaoka maakt al sinds 1940 zeer betaalbare ‘Moving Permalloy’ (ook wel ‘Moving Iron’ of MI genoemd) elementen, die geschikt zijn voor iedere MM ingang. Alle onderdelen worden met extreme precisie in de eigen fabriek van Nagaoka gefabriceerd: van de diamanten tips tot de cantilevers en samarium kobalt magneten, zelfs de spoeltjes! Zo hebben ze 100% controle over de kwaliteit van ieder element. Een MI element heeft t.o.v. een ‘normaal’ MM element een lagere bewegende massa, zodat ze dynamischer en gedetailleerder klinken dan hun MM broertjes.

De Nagaoka MP lijn van MI elementen bestaat uit de volgende modellen: MP100, MP110, MP150, MP200, MP300 en MP500. Wij hebben deze allemaal met uitzondering van de MP300 in ons demo-arsenaal. Nagaoka elementen klinken warm (zonder wolligheid!), muzikaal, coherent en vloeiend. Zoals vinyl hoort te klinken! Een overzicht met de verschillen tussen de modellen vindt u HIER.

Adviezenprijzen zijn te vinden in deze prijslijst. Zie voor meer informatie www.nagaoka.nl of lees de uitgebreide brochure.

Dynavector 20X2De naam Dynavector staat al tientallen jaren synoniem voor hoogwaardige MC elementen. Door constante verbetering van hun modellen, zijn deze er in de loop der tijd steeds beter op geworden en kunnen ze absoluut meekomen met de wereldtop. Het assortiment loopt van betaalbaar tot zeer kostbaar en de elementen werken in de meeste middelzware armen zonder problemen. Wij hebben in ons demo-assortiment op dit moment de 10×5 (High Output MC), DV 20x2L (Low output, is er ook in een High Output versie als DV 20x2H) en de DV Karat 17D3 en DV XX-2MKII LO elementen. Ook hebben wij de prachtige Dynavector DV 507 Mk2 pick-up arm: een uitzonderlijke arm, zowel qua techniek als looks.

Voor meer informatie, zie de informatieve website van Dynavector.