Dark Knight Cinema 7

Home Cinema

Laat jezelf meeslepen naar een wereld waarin dinosaurussen weer bestaan… In luttele seconden naar de andere kant van de wereld om te ontsnappen aan de drukte van alledag… Maak een rondvlucht boven New York in de armen van Spiderman: niets is onmogelijk, de magie van de cinema blijft boeien…

Beter Beeld & Geluid bouwt de mooiste home cinema’s en doet dit met ervaring, dieptekennis en een absolute passie voor films. Onze eigen ‘Referentie Home Cinema’ is de best klinkende van Nederland en is uitgerust met een JBL Synthesis geluidssysteem, dat gezien mag worden als de ‘crème de la crème’ wat thuisbioscoopgeluid betreft.

ISF en HAA

Omdat wij met onze ISF (Imaging Science Foundation) en HAA (Home Acoustics Alliance) certificaten kennis hebben van het perfect afstellen van beeld en geluid, zal het eindresultaat alle verwachtingen ruimschoots overtreffen. Wij gebruiken altijd de laatste technologieën zoals 4K/3D beeld en Auro 3D/Dolby Atmos geluid. D-Box motion seats zorgen voor de ultieme filmbeleving.

infinity_theatre1_small

Onze service

Wij begeleiden indien nodig een compleet proces, van ruwbouw tot installatie. In de (ver)bouwfase hebben wij een adviserende rol. Door onze aandacht voor details bent u altijd zeker van een optimaal eindresultaat dat uw verwachtingen zal overtreffen. Alle audio en video wordt bovendien door ons zelf geïnstalleerd.

Onze merken

Zie voor een compleet overzicht van de merken die wij voeren onze Home Cinema productpagina.

Maak een afspraak!

Maak vrijblijvend een afspraak om je eens onder te dompelen in het perfecte beeld en geluid van onze home cinema in Hilversum en om jouw dromen en wensen samen met ons te realiseren!