Akoestiek

“Ik heb een prachtige installatie, maar toch hoor ik het er niet aan af…
Zou het aan mijn akoestiek liggen?”

“Ik heb een duidelijk laagprobleem, hoe kom ik daar van af?”

“Bij de dealer klinkt het altijd beter dan thuis…”

Er is een oplossing…

Opmerkingen die u misschien bekend voorkomen en die wij vaak te horen krijgen. Wij kunnen oplossingen bieden die met minimale impact op uw decor negatieve kamerinvloeden grotendeels weg kunnen nemen. Wij werken samen met Mutrox, een zeer professionele partij als het gaat om geluidsisolatie en akoestiekverbetering. De producten die wij gebruiken zijn van Boldz Acoustics.

Geluidsisolatie

Geluidsisolatie van een home cinema is belangrijk om uittredend geluid te verminderen of zelfs vrijwel volledig te elimineren. Isolatiewaardes van 60 dB zijn hierbij mogelijk. Dat is zo’n grote demping, dat u in een aangrenzende ruimte uw best moet doen om de muziek/film in de kamer naast u te horen. Het is uitermate ingewikkeld om ervoor te zorgen dat er geen enkele ‘lek’ aanwezig is in de ruimte die moet worden ge├»soleerd, want dit kan grote gevolgen hebben voor de effectiviteit van de isolatie. Dit is dus echt specialistenwerk! Er kan dus ook bouwbegeleiding worden gegeven.

Akoestiekverbetering

waterfall-kamerAkoestiekverbetering is gericht op het verbeteren van het geluid in de ruimte. Door een goede combinatie van (laag-)demping, diffusie en absorptie, kan zo een drastische verbetering van de nagalmtijd worden verkregen en worden zaken als een diep stereo-beeld, rust, plaatsing, een grote sweet spot, een zuivere basweergave, geen hardheid etc. heel vanzelfsprekend. Zelfs met sets die niet zo kostbaar zijn.

Neem contact op!

Ongeacht uw wensen, zijn wij ervan overtuigd dat wij gegarandeerd een geschikte oplossing voor uw akoestiekverbetering vinden! Dus neem contact op en samen gaan we op zoek!