Merkenlijst

Zie hieronder alle merken die wij verkopen. Wij zijn selectief in het kiezen van alleen de allerbeste producten. Klik op een merknaam voor meer informatie.

Avantgarde DUO

U hoeft maar 1 blik te werpen op de luidsprekers van Avantgarde Acoustic om te beseffen dat er sprake is van een uitzonderijk staaltje van industrieel ontwerp. Maar het is niet alleen het uiterlijk dat aanspreekt…

De hoornluidsprekers van Avantgarde Acoustic behoren tot de beste luidsprekers ter wereld en zijn volgens velen zelfs DE beste ter wereld. Een weergave zonder kleuring, zonder compressie en op ware grootte! Wij kennen weinig luidsprekers die zo universeel muzikaal inzetbaar zijn: er is geen enkele voorkeur voor muziekstijl, alles wordt met een complete vanzelfsprekendheid neergezet, waardoor de emotie in de muziek de luisteraar direct in het hart raakt. De eerste keer dat een luidspreker van Avantgarde wordt beluisterd, is dat een bijzonder meeslepende ervaring en voor velen tevens een onvergetelijke…

Lees meer over Avantgarde Acoustic
Bergmann SindreHet spelen van een LP is een simpel proces… De plaat moet met een constante snelheid draaien en het element moet stabiel door de groef van de plaat worden getrokken. Ondanks dit simpele proces zijn er extreem belangrijke overwegingen te maken in mechanische en elektrische zaken en in de keuze ven de gebruikte materialen: een subtiel evenwicht tussen constructie, gebruiksvriendelijkheid en ontwerp.

Een levenslange passie voor muziek, vinyl en luchtlagering vormen de basis van Bergmann Audio – en een geloof in simpele oplossingen op de meest optimale wijze toegepast. Bergmann gelooft dat een draaitafel uit zo weinig mogelijk onderdelen moet bestaan om iedere mogelijke beïnvloeding op het geluid te voorkomen. Ieder onderdeel wordt zorgvuldig overwogen in functie, materiaal en ontwerp.

Lees meer over Bergmann Audio
CH Precision C1/D1Het doel van CH Precision? Het ontwikkelen van ‘State of the Art’ audio-apparatuur, die de kunst en wetenschap in de reproductie van muziek werkelijk een stap verder brengt. Dit is geen high-end audio, dit is ULTRA high-end audio… Dit lijkt een holle term, totdat een luistersessie u doet begrijpen dat dit verder gaat dan alles wat u ooit hoorde…

Meer informatie

Expert Pro

Misschien wel het meest omstreden high end audio product ooit… Devialet verrast vriend en vijand met een versterker die oogverblindend mooi oogt en ook zo klinkt.

De Expert Pro versterkers zijn in staat alle denkbare luidsprekers optimaal te laten presteren en doen dat met een verrassend gemak en elegantie.

Meer informatie

Phantom/Silver Phantom

Het gebeurt maar zelden dat audio-producten nog werkelijk revolutionair genoemd kunnen worden. Het is de ontwikkelaars van Devialet met hun Phantom echter gelukt om juist zo’n product op de markt te zetten. Een ander woord doet de prestaties en mogelijkheden tekort… Met 88 patenten wereldwijd zal Phantom de ideeën over de vorm en prestaties van compacte geluidssystemen totaal veranderen.

Meer informatie
Devialet Gold Phantom

Gold Phantom

De krachtigste draadloze speaker ooit gemaakt, 8x krachtiger dan Phantom, met 4.500 W vermogen, 108 dB maximale geluidsdruk, het geluidsniveau van een live rock-concert! De unieke ervaring van voelbaar geluid in zijn meest extreme vorm, tot de laagste tonen ooit uit zo’n kleine behuizing.

Meer informatie

Hoor de muziek, niet de speaker…

De volledig DSP gestuurde actieve luidsprekers van Dutch & Dutch gaan verder waar andere ophouden… Het perfect weergeven van muziek vraagt meer dan een luidspreker die tot in de puntjes geoptimaliseerd is. Het vraagt een luidspreker die samenwerkt met de akoestiek van de luisteromgeving. Een luidspreker die zowel fysiek als elektronisch breekt met tradities. Een nieuwe manier van denken. Dat is wat de Dutch & Dutch 8c en 8m zo bijzonder maakt.

Meer informatie
Harbeth SHL5 Plus

Harbeth maakt al meer dan 40 jaar de muzikaalste luidsprekers ter wereld. Hun ‘Monitor’ serie modellen worden al jaren gebruikt door de BBC. Bijzonder is dat de ‘Domestic’ modellen technisch identiek zijn en in de huiskamer net zo goed presteren als hun broertjes in de studio.

Bijzonder aan Harbeth luidsprekers is hun openheid en natuurlijkheid. Zij hebben hiermee de unieke eigenschap je volledig in de muziek op te laten gaan, waarbij je de techniek direct vergeet. Voor veel muziekliefhebbers is Harbeth daardoor een ‘eindpunt’ in hun ontdekkingstocht naar de ultieme luidspreker.

Lees meer over Harbeth
De Lindemann musicbook componenten leveren high end prestaties in mini-formaat. De musicbook streamers en DAC’s zetten alle digitale data om naar DSD, voor een absoluut ‘analoge’ weergave die voor de prijs onverslaanbaar is.

De eindversterkers zijn in staat de meest uiteenlopende luidsprekers aan te sturen en maken hiermee de musicbook sets het meest all-round en elegant van alles op de markt.

Meer informatie
Linn Klimax 350 systeemLinn is de absolute streaming specialist. Zij waren de eerste grote fabrikant die de productie van CD-spelers geheel stopte.

Linn DS streaming biedt het beste bedieningsgemak, de hoogste geluidskwaliteit en meeste mogelijkheden. Bij al hun componenten, of dat nou versterkers zijn, luidsprekers of streamers, gaat Linn altijd voor het meest muzikale eindresultaat.

Meer informatie
De naam Luxman is al sinds 1925 een legendarische in audio-land. De extreem mooie opbouw en geluidskwaliteit van de producten zijn boven iedere twijfel verheven. Een natuurlijke klank is het doel van Luxman.

Het gamma van Luxman is erg compleet: zij hebben CD-spelers, DAC’s, geïntegreerde versterkers, voor- en eindversterkers, phono-trappen, hoofdtelefoonversterkers, kabels en een draaitafel in het programma.

Meer informatie
Manger is beroemd geworden met de unieke ‘Manger sound transducer’: een enkele driver die van 80 tot 40,000 Hz weergeeft, een puntbron benadert en een perfect pulsgedrag heeft met een maximale geluidsdruk van 110 dB. Met deze unit maakt Manger actieve en passieve 2-weg gesloten vloerstaanders en monitoren en een ‘on wall’. Allen met een werkelijk adembenemende werkelijkheidsweergave, die je – eenmaal gehoord – voor altijd bij blijft. Het industrieel ontwerp is van verbluffende eenvoud en elegantie en de prijs/kwaliteitsverhouding is vooral bij de actieve modellen exceptioneel goed.

Let op! Eenmaal een Manger goed beluisterd en de meeste andere speakers komen op een of andere manier gekunsteld en traag over!

Lees meer over Manger Audio
Mark Levinson blijft tot de dag van vandaag een legendarisch merk met een heel duidelijke ontwerpfilosofie en ideeën over geluidsreproductie. Het design is van een sobere schoonheid en de constructies gebouwd voor de eeuwigheid. De adembenemende dynamiek en ongelooflijke tonale correctheid laten u opnieuw genieten van uw muziekcollectie.
Meridian DSP8000Meridian is een merk met gevoel voor stijl, kwaliteit en innovatie. De ontwikkelaar Bob Stuart is de drijvende kracht achter het merk. Wereldwijd wordt met ontzag geluisterd naar deze digitale expert.

De apparatuur die uit zijn handen komt, produceert de meest pure muziek denkbaar… Vrij van vervorming en kleuring komt de essentie van iedere compositie naar boven. De ontwerpen van de vaste industrieel ontwerper – Allen Boothroyd – zijn absoluut tijdloos en constante soft- en hardwarematige opwaardering behoren tot de decennialange Meridian traditie.

Meer over Meridian
Resolution AudioHet merk Resolution Audio is het geesteskind van de zeer begenadigde ontwerper Jeff Kalt. Door een combinatie van high tech en ongelooflijk slimme oplossingen, weet hij uit zijn producten een buitengewoon verfijnd en muzikaal geluid te toveren. Hierbij blijven design en bruikbaarheid nimmer achter.

Overzicht van alle modellen
Revel Concerta2 F36Revel ontwerpt en produceert innovatieve luidsprekers zonder compromissen. Met een complete focus op maximale prestaties en ongelooflijke kwaliteit levert Revel een ervaring met alle passie en emotie zoals bedoeld door de artiest.

De technische kennis, testfaciliteiten en decennia-lange ervaring in het maken van luidsprekers van moederbedrijf Harman is voor Revel van onschatbare waarde. Desondanks blijft Revel een onafhankelijk opererend bedrijf.

Klik voor meer informatie
Trinnov AmethystDe processoren van Trinnov Audio zijn gemaakt om af te rekenen met alle mogelijke akoestiekproblemen van uw kamer.

De Amethyst is een volwaardige high-end voorversterker met ingebouwde streamer en klinkt zelfs zonder correctie zo goed als of beter dan de meeste andere voorversterkers. En MET correctie? Onverslaanbaar…

Meer informatie…
velodyne digital drive plusVelodyne Acoustics is de absolute wereldleider in de subwoofermarkt. Door hun constante innovatie, techniek, kwaliteit en uitzonderlijke prestaties, zijn ze al meer dan 30 jaar toonaangevend en voortdurend geprezen door journalisten en gebruikers.

Velodyne weet door het toepassen van ‘high tech’ en hoogwaardige materialen in combinatie met ongelooflijk kleine en prachtige afgewerkte behuizingen een onverslaanbaar produkt neer te zetten voor bijna ieder budget.

Lees meer over Velodyne Acoustics
VividVivid Audio is een fabrikant van innovatieve, toonaangevende high-end luidsprekers met een absoluut compromisloze ontwerpbenadering. Vivid luidsprekers realiseren een onvergetelijke luisterervaring door het gebruik van zelf ontwikkelde én geproduceerde luidsprekers, filters en luidsprekerkasten. Daarmee behoort Vivid bij een zeer selecte groep van fabrikanten. Het oog wordt ook niet vergeten: elke kast is uitgevoerd in een luxe metaal- of parelmoerlak, die met de hand wordt gepolitoerd om de diepe glans echt te laten schitteren. Ook zijn de luidsprekers leverbaar in een prachtige matte finish.

Lees meer over Vivid Audio
A.C.T. One Evolution P1

A.C.T. One Evolution P1

Wilson Benesch luidsprekers zijn zowel ongelooflijk elegant van uiterlijk als wel technisch perfect. En ondanks deze perfectie, klinken de luidsprekers van deze fabrikant heel natuurlijk en organisch. Wilson Benesch is vooral beroemd door hun gebruik van koolstofvezels in hun behuizingen. Door de extreme stijfheid van dit materiaal wordt kastkleuring volkomen geëlimineerd.

Wilson-Benesch-Square-5-Series-2-Living-RoomWilson Benesch Square Five

Wilson Benesch Square Five

Het doel in het ontwerp van Wilson Benesch is het behoudt van energie en impuls. Door zo simpel mogelijke filters te gebruiken, is de faserespons zo recht mogelijk en gaat zo min mogelijk impuls (die belangrijk is voor snelle veranderingen in de muziek) verloren. Doordat bovendien de drivers zoveel mogelijk even groot zijn, zal de tonale balans over het gehele hoorbare bereik dat ook zijn. Hierdoor is de homogeniteit optimaal.

Het geluid van Wilson Benesch speakers is 3D, open, snel, neutraal, zeer gedetailleerd en perfect gefocust. Dit echter zonder hardheid of stress.

Lees meer over Wilson Benesch