meridian home cinemaDe keuze voor de best mogelijke Home Cinema producten is geen eenvoudige… Wij maken het je makkelijk door onze ruime ervaring en kennis van de markt. Alle genoemde merken kunnen wij u demonstreren in onze eigen ‘Referentie Home Cinema’. Uitgerust met een JBL Synthesis geluidssysteem en 4K projectie is deze ruimte de ‘crème de la crème’ wat Home Cinema betreft.

Lees Meer – Artikel over onze Home Cinema op hifi.nl

 

JBL Synthesis – De ultieme filmervaring….

In de mooiste Home Cinema’s maken we gebruiken van veel techniek, om deze daarna allemaal weg te werken. Het beeld en niets anders moet visueel de aandacht opvragen. Bij Home Cinema gaat het om de totaaloplossing, beginnend bij een goed ontwerp en eindigend met een perfecte afstelling.

De JBL Synthesis systemen zijn uitgerust met uiterst geavanceerde signaalprocessoren en een digitale equalizer die door ons als gecertificeerd JBL Synthesis installateur op de akoestiek van uw thuisbioscoop wordt afgeregeld.

Het gepatenteerde JBL Synthesis ARCOS systeem zorgt voor een hoge precisie en een perfecte timing van de luidsprekersignalen, wat resulteert in een zeer dynamisch en groots 3D klankbeeld.

Bekijk alle JBL Synthesis systemen

Anthem MRX 1120

Anthem

De receivers, processoren en eindversterkers van Anthem behoren tot de beste in hun klasse en zijn geschikt voor 4K en multi-dimensional audio. Met ARCtm krijgen wij het geluid altijd perfect ingeregeld.

Arcam AVR850

Arcam

Wil je de beste receiver mogelijk? De Arcam AVR850 met Dirac Live, Dolby Atmos/DTS:X en Class G eindtrappen levert een adembenemende openheid, dynamiek en details. Staat ook zijn mannetje met muziekweergave.

Meridian

Meridian

Meridian is het neusje van de zalm op surround-gebied, vooral als uiterlijk, bediening en uitmuntende surround-weergave ook voor muziek het uitgangspunt moeten zijn. De meest natuurlijk klinkende producten überhaupt.

Trinnov Altitude 32

Trinnov

De room eq/mapping technieken en geluidskwaliteit van Trinnov zijn onovertroffen. Voor hen die alleen genoegen nemen met het beste. Behoeft door zijn complexiteit zonder meer onze specialistische kennis.

Kaleidescape

Kaleidescape is de mooiste manier om films – downloads uit de Kaleidescape Movie Store, Blu-ray en DVD, maar ook CD en streaming audio vanaf het netwerk – af te spelen in uw home cinema of woonkamer: het systeem heeft een werkelijk prachtige gebruikers-interface die door geen enkel andere server wordt overtroffen. Het bekijken en zoeken in de collectie wordt niet alleen makkelijk gemaakt, het is een ervaring op zich!

Kaleidescape staat demonstratieklaar bij ons, ook met 4K materiaal!

Leer meer over Kaleidescape

 

  • revel concerta 2
  • wilson benesch home cinema
  • meridian home cinema
  • Velodyne DD12

Luidsprekers

Naast JBL Synthesis voeren we een aantal merken die naar onze mening systemen maken waarvan de modellen onderling in een surround systeem perfect combineren. Dit is belangrijk voor een homogeen en 3D geluidsbeeld.

Een dynamisch klankbeeld, een ruim frequentiebereik en een hoge belastbaarheid zijn belangrijk voor gebruik in Home Cinema. Een snelle, open weergave zonder scherpte zorgt ervoor dat je op laag en hoog geluidsniveau alles zo goed mogelijk kunt horen.

Projectoren

Sony

Wij voeren al geruime tijd de projectoren van Sony. Deze 4K projectoren zijn onverslaanbaar in hun prestaties voor het geld.

Zo heeft de Sony VPL-VW550ES 4K SXRD beeldpanelen en een lamp die ondanks zijn hoge lichtopbrengst van 1800 lumen wel 6000 uur mee gaat. De beeldkwaliteit is adembenemend… Scherp, maar ook uitgesproken plastisch en natuurlijk. Wij kunnen deze projector doorlopend demonstreren.

Naast de high-end ‘ES’ lijn, biedt Sony een lijn betaalbare projectoren met tevens uitmuntende specificaties en beeldkwaliteit.

Bekijk alle Sony Home Cinema modellen

Epson

Epson’s nieuwste Home-Cinema serie heeft nu een motorische lens shift en zoom en is nog stiller geworden. Ook is hij geschikt voor HDR en 4K. Door zijn e-shift met dubbele LCD panelen zie je geen pixels meer, zelfs niet op korte afstand.

De Epsons hebben een diep zwart, spetterende kleuren en een zéér helder beeld. De Frame Interpolation van de projector werkt erg goed en het model is makkelijk en accuraat volgens ISF te calibreren. Wij hebben de EH-TW9300 demonstratieklaar staan.

Dan is er natuurlijk ook de Epson EH-LS10500, een werkelijk verbluffend goede laser projector met een zo goed als oneindige contrastratio en zeer intense kleuren!

Bekijk alle Epson Home Cinema modellen


  • D-Box stoel

    D-Box stoel

  • D-BOX

    Beter Beeld & Geluid was de eerste in Nederland met het spectaculaire D-BOX Motion Codetm systeem. Hiermee wordt het een filmkijker mogelijk gemaakt een film niet alleen te zien en te horen, maar ook te VOELEN. Het systeem gebruikt bewegingscodes specifiek ontworpen voor iedere film, televisie-uitzending of video-game. Deze codes worden naar een beweging-genererend systeem gestuurd, ingebouwd in een platform of stoel. De bewegingen zijn perfect gesynchroniseerd met de actie op het scherm, voor een ongeëvenaard realistische beleving.

Projectieschermen

Het evenwicht in de totaalervaring vraagt een balans in audio en video. Een groots geluid met een 32″ TV zal geen filmbeleving geven. Andersom zal een groot dynamisch beeld zonder bijpassend dynamisch en groots geluid ook niet werken.

Een goed projectiescherm is belangrijk voor de best mogelijke filmervaring. Het liefst een akoestisch transparant exemplaar, zodat de luidsprekers achter het scherm kunnen worden geplaatst.

Wij werken met de volgende fabrikanten: