Hifiman


Hifiman HE-560

Hifiman HE-560

De hoofdtelefoons van Hifiman hebben in hun prijsklasse en ook ver daarboven de mooiste klankbalans en zijn het meest universeel inzetbaar voor veel verschillende soorten muziek. Een hoofdtelefoon dient een natuurlijke en onvermoeibare klankbalans te hebben en moet je de muziek intrekken. Hierbij zijn een goed fundament, openheid en muzikale warmte erg belangrijk en dat is precies wat wij vinden in Hifiman hoofdtelefoons.

Hifiman HE-400i

Hifiman HE-400i

Hifiman schudde een aantal jaren geleden de markt behoorlijk wakker met hun ‘HE’ serie van magnetostatische hoofdtelefoons. Deze gebruiken een ‘baffle’ met magneten die een membraan met hierin een extreem dunne draad in beweging zetten als er door de draad een stroom gaat lopen. Door de aandrijving over het gehele oppervlak, is de basweergave extreem diep en strak en is het geluid heel open en rustig.

Een nadeel van magnetostatische (ortodynamische) hoofdtelefoons was altijd het enorm lage rendement, waardoor een aparte hoofdtelefoonversterker nodig was.

Hifiman HE-400S

Hifiman HE-400S

Met de modellen HE-560 en HE-400i is dit al veel minder het geval, maar de nieuwste HE-400S laat zich zelfs aansturen door een iPhone. Met een prijs onder de 400 euro, is de HE-400S werkelijk volledig concurrentieloos. Nog nooit klonk een zo betaalbare open hoofdtelefoon zo ongekleurd en transparant. Dit moet je horen om te geloven!

De drie bovenstaande modellen zijn permanent in de winkel aanwezig en kunnen subliem worden gedemonstreerd op de Lindemann musicbook hoofdtelefoonversterkers.

Bekijk de website van de fabrikant voor een overzicht van alle modellen. Uiteraard kunnen wij de Edition S, Edition X en HE1000 ook leveren alsmede de DAP’s van deze fabrikant.