Avantgarde - Purity Meets Performance
  • Avantgarde Acoustic

    U hoeft maar één blik te werpen op de luidsprekers van Avantgarde Acoustic om te beseffen dat er sprake is van een bijzonder ontwerp. Weinig merken lukt het om ‘vorm volgt functie’ zo mooi te realiseren. Maar het is niet alleen het uiterlijk dat aanspreekt… Door de gecontroleerde afstraling van de hoorns zijn de speakers ongewoon immuun voor een wat hardere kamerakoestiek of nabijheid van muren. De instelbaarheid van het actief aangestuurde laag zorgt voor een eenvoudige plaatsbaarheid.
  • Avantgarde Acoustic Trio
  • De hoornluidsprekers van Avantgarde Acoustic behoren tot de beste luidsprekers ter wereld en zijn volgens velen zelfs DE beste ter wereld. Door een combinatie van een gepatenteerd productieproces van de – door de natuur ingegeven – vorm van de hoorns voor het midden- en hoog-gebied, de cruciale ongefilterde middengebied weergever en de actief aangestuurde woofers wordt een weergave gerealiseerd die werkelijk levensecht is. Zonder kleuring, zonder compressie en op ware grootte! Door de extreme gevoeligheid van de luidsprekers (> 104 dB/m/w), zijn deze met de meest verfijnde versterkers vanaf 10 W aanstuurbaar.
  • Avantgarde Acoustic Uno
  • Wij kennen weinig luidsprekers die zo universeel muzikaal inzetbaar zijn: er is geen enkele voorkeur voor muziekstijl, alles wordt met een complete vanzelfsprekendheid neergezet, waardoor de emotie in de muziek de luisteraar direct in het hart raakt. De eerste keer dat een luidspreker van Avantgarde wordt beluisterd, is dat een bijzonder meeslepende ervaring en voor velen tevens een onvergetelijke…

    Bezoek ook de prachtige website van de fabrikant.

  • Avantgarde Acoustic ZERO 1

Luidsprekermodellen

ZERO 1 XD

Volledig geïntegreerd, compact en simpel… En TOCH een echte Avantgarde! De ZERO 1 is een droom die uitkomt – hoewel de grote modellen van het merk fascineren en ontroeren, heeft Avantgarde altijd gedroomd van een compacter ontwerp om de onvergetelijke ervaring van Avantgarde Acoustic voor een breder publiek toegankelijk te maken.

De ZERO 1 opent een nieuwe wereld met zijn revolutionaire afmetingen, simpele vormen, eenvoudige installatie en alle XD- en versterker-technologie van Avantgarde in een enkele behuizing: alleen een bron is nog nodig!


UNO XD

De elegante lijnen en afmetingen van de UNO XD, maken dit model tot een echte alleskunner. De UNO combineert kracht, gemak en plezier – datgene waar Avantgarde voor staat, tot zijn meest essentiële vorm. De middentoner van de UNO is ongefilterd, wat de puurheid van het belangrijkste gebied in de muziek waarborgt. De DSP met 10 bands equalizer en volkomen vrij instelbare subwoofer maken de UNO vrijwel immuun voor plaatsing.

Met de UNO XD klinkt muziek niet alleen maar ‘mooi’, maar realistisch en op ware grootte. Van absolute ontspanning tot complete opwinding – de UNO kan het allemaal…


Avantgarde Uno XD

DUO XD

Met zijn grotere hoorns en grotere woofers heeft de DUO XD nog meer controle dan zijn kleinere broertje. Met zijn dubbele 12″ woofers en 1000 W versterkervermogen, kan deze luidspreker enorm snel reageren op muzieksignalen, voor een verbluffende snelheid en dynamiek. Tegelijkertijd is de DUO XD verfijnd en subtiel als daarom gevraagd wordt door de muziek.

De DSP in de XD module maakt deze luidspreker geschikt voor iedere denkbare kamer of luistersituatie.

Een absolute superspeaker voor een uitmuntende en opwindende luisterervaring.


Avantgarde Duo XD

Video’s

Bekijk hieronder video’s over respectievelijk de filosofie, de hoorntechnologie en versterkers van Avantgarde Acoustic.