Anderen over ons – Reviews van onze klanten

Anderen over ons… – Beter Beeld & Geluid staat voor de volgende zaken:

  • Persoonlijk advies
  • Kennis & kwaliteit
  • Service
  • Eerlijkheid en passie

Eerlijk duurt het langst. Een cliché misschien, maar voor ons een absolute peiler. Alleen met eerlijkheid zijn relaties immers ook echt de moeite waard… Hieronder een lijst van meningen van onze klanten over ons, zodat u kunt nalezen of wij hetgeen wij zeggen ook waarmaken…

 


 

  Omdat ik in mijn woning in de Lier een kamer over had wilde ik een kleine, eenvoudige thuisbioscoop zien te realiseren. Dicht bij mij in de buurt, in Naaldwijk, had ik destijds een dealer zitten met de benodigde (rand)apparatuur daarvoor in huis. Omdat ik een aardig lijstje met spullen had opgesteld die ik bij hem wilde aanschaffen dacht ik dat het in elkaar zetten en ophangen van scherm en projector -mede gezien de korte afstand die hij vanuit zijn zaak naar mij moest afleggen- bij de service zou horen. Maar niks hoor. De volle mep zou voor de aan te schaffen apparaten moeten worden betaald en ('joh, dat kan je zelf ook, hartstikke makkelijk') voor de installatie daarvan zou een factuur worden geschreven. Omdat BBG toch wel een stukje bij mij vandaan zat (Hilversum) had ik hen weliswaar al wel op het netvlies maar leek mij een dealer aldaar geografisch gezien niet handig. Vanwege de vieze smaak in m'n mond van het Naaldwijkse bedrijf toch maar eens met BBG gaan praten. Wat een eye-opener!! Kundig en klantgericht. Mij werd gelijk met redenen omkleed verteld waarom ik in mijn situatie beter voor een ander type scherm (zelfde merk, zelfde prijs) kon kiezen dan men mij in Naaldwijk had geadviseerd. En ja, 'natuurlijk' was de prijs inclusief montage en afstelling. Zelfs als zij daarvoor een stuk moesten rijden. Geweldig toch?! Of hoort dit eigenlijk gewoon altijd zo te zijn? Bij BBG de spullen besteld die al vrij snel daarop werden afgeleverd en netjes werden gemonteerd. Ook in de jaren daarna heb ik Garmt en Bjorn alleen meegemaakt als mannen die nooit te beroerd zijn een extra stap te zetten en voor wie geldt "een man een man, een woord een woord". Door de jaren heen heb ik meerdere audio(visuele)handelaren meegemaakt. En zoals in iedere branche vind je ook hierin veel kaf onder het koren. BBG hoort tot die zeldzame koren van het zuiverste soort. (Aardige bijkomstigheid: men heeft een enorm scala aan muziekkennis!)

thumb Bart Feis
3/13/2017

  open, eerlijk, transparant, professioneel, kundig, en prachtige audio! in mijn bescheiden optiek beste audiozaak van NL en omstreken. <3

thumb Roenje Groeneveld
3/11/2017

  Hessel Veldman Topshop, superservice, meedenkende medewerkers, muziekliefhebbers, levensgenieters, kenners! LP12 valhalla en Harbeth SL5 met furutech bekabeling. Ik ben er zeer tevreden over, net als over de leuke, afwisselende en uiterst informatieve luisteravonden. Ik ben nog vergeten te melden dat Ik Jan en Garmt als zeer bescheiden ken. Hulde!

thumb Hessel Veldman
3/11/2017

  In de afgelopen weken vrij kort na elkaar een setje Wilson Benesch Vector, Vertex en Fulcrum 650 gekocht. En sinds vorige week ook nog de Linn Akurate DSM. Veel spullen, ik heb BB&G dus veel gezien en gesproken. Ik ken de mannen ondertussen al meer dan 10 jaar, en ze zijn sindsdien geen spat veranderd. Wat men toen uitsprak over handelaren, services is onveranderd gebleven, nu men zelf een eigen zaak heeft alleen maar versterkt. Ergo, ze maken het waar en blijven het doen! De klant moet tevreden zijn. Er wordt liever een concurrent aanbevolen dan om alles een eigen item te verkopen. Service met een hoofdletter. Thx mannen!

thumb Eisse Groothoff
3/11/2017

  In mijn zoektocht naar nieuwe speakers kwam ik bij Bjorn en Garmt terecht in Hilversum. Kreeg alle tijd om te luisteren, zelfs meerdere sessies. Geen enkel probleem. Uiteindelijk twee verschillende speakers thuis mogen ervaren, Garmt kwam ze persoonlijk installeren en op de juiste plek plaatsen voor de beste sound. Op de millimeter! Geen druk, geen eisen, alleen maar genieten. Mannen, hartelijk dank. Ik kom nu wel regelmatig slaap tekort. Jammer dat jullie dat vergeten zijn vooraf te vertellen. 😀 Groet! Alphonso

thumb Alphonso De Wilde
1/20/2017

  Jan provided great service for my LP12, first class service.

thumb Hugues Aufrais
12/23/2016

  Super service!

thumb Jack van Dijk
1/13/2015

  Nadat ik vooraf al zeer prettig contact had gehad met Bjorn ben ik gisteren bij Beter Beeld & Geluid langs geweest voor een luistersessie en vergelijking met mijn huidige set. Bij aankomst werd direct geholpen met het uitpakken en neerzetten van mijn huidige set en nadat de muziek aanstond werd direct opgemerkt (vanuit een andere ruimte) dat mijn bekabeling niet goed was gemonteerd door de kabelleverancier. Dit heb ik afgelopen drie jaar nooit gemerkt! Ze namen uitgebreid de tijd en stelden de juiste kritische vragen om mij tot nieuwe inzichten te laten komen. Daarnaast hebben ze een ontzettend mooi samengesteld assortiment voor iedere audioliefhebber. Ben je op zoek naar een nieuwe HIFI set dan is Beter Beeld & Geluid van harte aan te bevelen!

thumb Patrick Roozendaal
1/03/2015

  Bjorn heeft mij in eerste instantie van zeer goed advies voorzien. Hierna kwam Garmt mijn nieuwe aanschaf netjes langsbrengen en heeft ruim de tijd genomen om een en ander netjes aan te sluiten en kalibreren. Top service!

thumb Daniël Smink
1/11/2014

  vandaag een luister sessie gehad wat wij als zeer aangenaam hebben ervaren! Leuke mensen aangename sfeer dus zeker een bezoek waard als je op zoek bent naar highend audio.

thumb Wesley Kenter
11/16/2013