Fabrieksbezoek dutch & dutch

Fabrieksbezoek Dutch & Dutch door the-ear.net

Fabrieksbezoek dutch & dutchFabrieksbezoek Dutch & Dutch door the-ear.net – Trevor Butler van website the-ear.net legde een fabrieksbezoek af bij de Nederlandse luidsprekerfabrikant Dutch & Dutch, die naar onze mening de beste actieve monitoren van dit moment produceren: de 8c en 8m modellen.

Een quote van Martijn Mensink dat perfect de filosofie van dit bedrijf samenvat:

Fabrieksbezoek Dutch & Dutch“The firm’s philosophy is to first create an acoustic design that’s right, only then applying DSP to dot the i’s as it were. “A well-implemented digital filter adds nothing and leaves nothing out: it only provides the desired filtering. This means that the end result more precisely matches the original signal than an analogue filter, let alone a passive one. Good technique is inaudible technique, and that is what we are pursuing with our speakers: a system that adds nothing and omits nothing. Only the music remains”, concludes Martijn.”

Lees het complete verhaal voor de technische achtergronden van deze luidsprekers. Een review zal nog volgen van dezelfde auteur.